Befutott az Outriders végleges gépigénye

Karnyújtásnyira vagyunk az Outriders megjelenésétől, hiszen holnap debütál a People Can Fly legújabb alkotása, aminek nemrég megkaptuk a frissített - és feltételezhetően végleges - PC-s hardverigényét.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#facepalm
#8
#7: Beszarni? :) hmm. Blablabla
#7
#6: 1440-ről volt szó barátom.
Nem kell beszarni, lehet teregetni a lapokat.
#6
#5: Blablabla. Amúgy utána írtam hogy elnéztem a 4K felbontást. Olvassál barátom
#5
#1: Nem tudom, de nekem alsó-közepes procival (R2600) és egy 1070-es kártyával is jól ment, értsd 60 fps + 1440p-ben közepes grafikán. Utána 2080-ason max csak a totál ultra ray tracing, ami fogja, de úgy is be lehetne fogni 30 fps-re, csak mondjuk nem és vissza lehet venni az rt-t high-ra. De innentől megint 60 fps.

Tehát ha az őszinte véleményed az, hogy szarul van a játék optimalizálva, akkor vagy nem tudod mit jelent az a szó, vagy nem tudod beállítani a grafikát, vagy pedig fából van a géped és rá van téve a tetejére egy 3070-es (dobozáról egy nyomtatott kép).

De ha elmész szépen az internetre, ott egy videós oldalon találsz egy digital foundry videót arról, hogy melyik beállítás mit csinál és milyen elvárásokhoz, hogyan érdemes ezt állítani. Van egy olyan érzésem, hogy még olyanokat is felcsavartál 11-re, aminek csak 9 állása volt és 1440p 32" körül nem is érzékeli az emberi szem (és az emberi szem és agy ilyenkor csak az ultra feliratot érzékeli a menüben). Szóval ha te egy 3070 mellett rámondod, hogy nem optimalizált, amikor se RAM, se proci igénye nincsen és a töltések is max 2-3 másodpercben mérhetők, akkor már kíváncsi vagyok, hogy miről beszélsz...
#3
Nagyon jol van optimalizálva a demó, az én gamer lap topomon gtx950 3gigas verzioval lazan megy ultran 1080p-ben. Ehhez kepest a watch dogs legiont le kell vegyem lowra, hogy vallalhatoan fusson.
#2
#1: Bocsánat, átfutott a szemem a felbontáson...
#1
Azért az Ultra követelmény kicsit vicces. Még akkor is ha lenne benne rtx tech. A demotól sem dobtam hátast, de a Cyberen kívül, ami egy pocsékul optimalizált játék, minden más kitűnően fut 1440p, ultra beállításon a 3070-el.