A huszonötödik Tokyo Game Show-t tartják idén

  • Írta: gorien
  • 2021. március 31.
  • Rendezvény
Link másolása
Mindig lesznek játékaink – ezzel a felkiáltással tartja idén a Computer Entertainment Supplier’s Association a Tokyo Game Show-t, amely sorban a huszonötödik lesz. A digitális rendezvényt a tavalyira adott visszajelzések alapján fejlesztik tovább.

Ahogy tavaly, úgy idén is online közvetítéssel jelentkezik a Tokyo Game Show, a japán videojátékok legnagyobb éves rendezvénye – habár korábban bizakodóbbak voltak a szervezők, mára egyértelműen a digitális expó mellett tették le a voksukat. A „We’ll always have games” szlogennel megrendezett kiállítás ráadásul a huszonötödik lesz a sorban, az első Tokyo Game Show-t ugyanis 1996-ban tartották.

Az idei expót szeptember 30. és október 3. között rendezik meg, a szervezők pedig hallgatnak a tavaly kapott visszajelzésekre is. Ezeket követve fejlesztik tovább az eseményt, így idén például már játszható demók is lesznek a bemutatott játékokhoz, a sajtó számára pedig egy külön helyszínt fognak biztosítani, amit a nézők is bejárhatnak egy online túra keretében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...