Ezt kínálja a PlayStation Plus áprilisban

Holnap kezdetét veszi az április is, úgyhogy előtte még gyorsan nyilvánosságra hozták, mit zsebelhetnek be a PS Plus-előfizetők. Annak ellenére, hogy a halloween még messze van, a zombik uralják a legfrissebb kínálatot, de panaszra nincs okunk.
  • Írta: gorien

Kommentek

#23
Most 2db valódi ingyen játékot húztam be a Sony-tól a Ratchet & Clank-et most pedig a Subnautica-t nem kellett PS+ hozzá most 18-án Jön a HZD valami komplett edition.

A PS+ ma már a multiról szól játékot csak azért adnak mellé hogy ne érezze átbaxva magát az ember, nincs annyi jó játék hogy minden hónapban megérje, egy évben ki sem jön 12 értelmes játék.
Akik nem multiznak mint állat azoknak nem biztos hogy megéri a PS+ mert annyit nem tesz hozzá a dolgokhoz.
#20
#14: Elképesztően buták, azt sem tudják mire fizetnek, csak fizetik, mert "dEHáT HAVONTA csak 1033.33 Ft, a Kávé is dRágÁbb"
#19
#13: Nekem pont lejárt, de 1500-ert befizetnék 1 hónapra. Hol tudok annyiért venni?
#18
#14: Igazad van.mindenbe bele lehet kötni én is tovább tudnám vinni ezt a dolgot de nem érdemes mert nagyon sok értetlen,rosszindulatú,buta igazi Magyar bírk van itt.Nincs értelme társalogni senkivel semmiről.
#17
#15: Azért akarsz lefikázni mert a szart is kiennéd magadalól száz forintért.Az ilyen ember minek gamel ha nem bírja fenntartani a hobbiját.Nevetek rajtad nagyon.
#16
Igazából, akinek számít, hogy mennyit költ egy hónapban, akkor annak van annyi esze, hogy havi 1041,666666 Ft-ot költ valójában a PS plusra 1 évben/hó és ha még annyira is számít, akkor ezen az összegen is mehetne a felháborodás.
Szerintem az is közismert, hogy van elég sok ember a világban (nem itt a fórumon), akiknek az említett összegnél többszörösen nagyobb összegek se számítanak pénznek... Annak ellenére, hogy nem látod vagy hallod tőlük a kijelentést, jobban érzi magát az ember (?) Nem kéne ennyire beleállni a másikba szerintem, mert ahhoz képest, hogy adott hónapban éppen a Plus keretében kapott játékok ára éppen mennyi, az a havi összeg szerintem is igencsak eltörpül az eredeti árakhoz képest. Matekból pedig meg utána lehet nézni, vagy páran tudhatják, hogy ami konvergál a nullához, az kvázi semmi.

Ellenben ha tényleg számít minden forint, akkor gondolom cigire meg kávéra se költ az ember, vagy ha igen, akkor az a havi szükséglet, mint a játékok. Ellenben meg minek különbséget tenni (?)
#14
#13: Egyébként a ps plus -t nem a multiplayer -ért fizeted. A ps plus, egy szolgáltatás csomag, amibe - szerintem helytelenül, de ez egy másik beszélgetés témája lehetne - beletették a multiplayer lehetőségét is. Az, hogy neked az előfizetés kevésnek, vagy soknak tűnik, esetleg pont megfelelőnek, valamint az, hogy neked a csomag melyik része az, amiért fizetni akarsz, teljesen mellékes. Ha fizetek érte bármilyen összeget is, akkor nincs ingyen... Ez volt a lényeg.

Hogy egy érthető példát is említsek, a sony mostanában osztogatott játékokat amik valóban ingyen voltak, a "maradj otthon" akció keretében. Ezek valóban nulla beruházással megszerezhető darabok, az Oddworld: Soulstorm viszont nem ilyen.

De ezen kár vitatkozni egyébként.
#13
#12: Megvárod a 6-át és letöltöd.Ha neked havi 1500 ft pénznek számít a ps plus-ért akkor minek neked konzol.Ja és sokan nem értik de nem a havi free gamekért fizeted ki ezt a hatalmas (jelképes összeget) hanem a multiplayer játékokért és különböző akciókért,előnyökért a gamek amiket adnak havonta az csak egy bónusz.Szerintem a konzolosok 99% -a megveszi az előfizetést.
#12
#11: Tényleg? Na és hogyan lehet hozzájutni mindenfajta egyéb beruházás nélkül? Mutasd meg kérlek.
#11
#10: Nem lett ingyenes a ps plus. Viszont az oddworld megjelenés napjától ingyenes :)
#10
#9: Mikor legutóbb néztem még pénzért adták a ps plus t. Mikor lett ingyenes? :)
#9
#7: Nem megyek bele ebbe a játékba :D Úgy hogy igen, ingyen :)
#8
#4: Hogy azt vagy hülye.
#7
#6: Ingyen? :D
#6
Az új Oddworld játék ingyen, a megjelenés napján? Én kérek elnézést.
#5
Szép húzás. Days gone-t aki még nem tolta, az ne hagyja ki. Kell neki hagyni egy kis időt az elején, aztán úgy beindul, hogy le sem tudod rakni.
Talán így kompenzálja a Sony a Ps5 hiányt :)
#4
#3: Mit te akarsz mondani?