Mégsem lesz önálló játék a Cyberpunk 2077 multija

Erről, új marketingelvekről, kellemesebb munkahelyi viszonyokról és párhuzamos fejlesztésekről is szó esett a CD Projekt RED legújabb tájékoztatóján. A lengyelek új stratégiával vágnak neki az elkövetkező projekteknek.
  • Írta: gorien

Kommentek

#14
#1: Miért, mit kéne reagálniuk?
Kb senkit sem érdekel már, valszeg azért nincs komment sem.
Aki akarta már végig vitte, vagy játszott vele de abba hagyta az most mit csináljon azért mert jött egy patch?

Semmi látnivaló nincs itt lehet lapozni
#13
#12: Az az igazság, hogy egy nagyon jó multis játékot, amiben minden passzol, ugyan úgy nem kevés idő kifejleszteni. Én sem multizom és ezért nem mozgat a CP esetében, hogy jön-e valami. De szerintem amikor azt a külön multis játékot, ami egyben CP2077 multi mód (vagy miket beszéltek szerte széjjel) kitalálták, akkor még azt hitték, hogy kirúgják az ajtón a játékot, amit:

- mindenki imádni fog
- nagyon sikeres lesz
- ők lesznek a legnagyobb arcok, mert ingyenes DLC
- részvények az égben

De ha most megnézzük az állapotokat, akkor láthatjuk, hogy nem pont ez lett. Viszont ez a nem különálló játék, hanem valami beépített online lehetőség a mostani játékban, akkor ez lehet akár egy jó kis co-op előszele is. Arra lenne emberem.
#12
#11: Az ilyen nyifi-nyafit twitteren kell posztolni, mert a fejlesztők valószínűleg nem olvassák a GK-t és magyarul sem hinném, hogy tudnak. Ez amúgy a saját véleményed, én pl. várom a multit, de természetesen csak azután, hogy már rendbe rakták a nagy részét a dolgoknak. Azt is nézni kell, hogy az online funkció régóta be volt már ígérve, így ha annak a fejlesztéséről most letennének akkor lehet, hogy Te éppenséggel örülnél, de nagyon sok másik játékos pedig nem venné jó néven a lépést. A prioritás az továbbra is az egyszemélyes játékélmény polírozása, de nem tehetnek csak úgy le a már beígért online funkcióról, hiszen azzal [ismét] bizonytalanságot sugallnának.
#11
Draga istenem! Minek ebbe a jatekba online, mondjatok mar meg. Hogy nem lettetek kesz a jatekkal idore, meg tele volt bug-al az ok azon mar mindenki tul van, patch-eljetek, tegyetek uj tartalmakat, DLC-ket a kampanyba! De hagyjatok mar az online reszet a fenebe. Nem kell bele online. Ki akar meg online jatszani azokutan ami a jatekkal tortent?!
#10
Az 1.2 miatt újra feltettem, de nekem valahogy nem lett az igazi. Oké oké, jó pár hibát javítottak, viszont a játék még lassabb lett mint amilyen volt. Az 1. verziószámnál még tudtam rtx-et(normal) használni QHD felbontásban és kb ultrán az 50-60 fps-hez. Most meg 1080p high grafon, rtx nélkül is leesik sokszor 30-40-re. Ez a játék javításról javítsra egyre pocsékabbul fut.
#9
#8: Köszi, viszont kívánom.
#7
#1: Téged meg ki bántott?
#5
#4: Jajjaj, magvas gondolatok ezek, barátom. Gratulálok! Van baj rendesen.
#4
#1: Ez amolyan a noket szeretem dolog, neked ha nincs no megdugsz egy ferfit, vagy kecsket. Minden jo neked, turd a kakit, de mastol ne vard el.
#3
#2: Máshol már kidühöngtem magamat, ezért most visszafogottabban írom le, hogy Ps5-ön az 1.2 sztem minden erénye (nem fagy) ellenére érzetre majd 2x annyit tölt, és vhogy mintha a textúrák is kissé homályosabbak lennének. De sokat nem néztem, mert annyira felhúzott, hogy meddig szüttyög a betöltéssel... Aztán az is lehet, hogy belefáradtam csak a sok szenvedésbe.
#2
Az 1.2-es patch tényleg sokat segített a játékon. A korábbi javító csomagokon nem vettem észre semmit. De ez tényleg szemmel láthatóan hozott változást. Amugy gamestar oldalon irtak róla, hogy mi az ami bele kerülhet még a játékba.

Ripperdocs Expansion - valószínűleg új animációkat és átvezető jeleneteket ad hozzá ahhoz, amikor új beültetéseket kapunk egy rippertől, és több rippert adhat hozzá a térképhez

Body Shops Expansion - valószínűleg további piercingeket, tetoválásokat és egyebeket hozhat, valamint megnöveli azon helyek számát, ahol testre szabhatjuk ezeket

Fashion Forward Expansion - valószínűleg új darabokkal bővíti V ruhatárát

Gangs of Night City - ez egy kivágott tartalom lehet, a név alapján Night City bandáival foglalkozik majd

Body of Chrome - valószínűleg Lizzy Wizzy-hez kapcsolódó kiegészítő, ő az egyetlen karakter, akinek a teljes teste krómból van

Rides of the Dark Future - ez is egy kivágott tartalom lehet, valószínűleg a verdákat szabhatjuk majd testre vele festésekkel és tuninggal

The Relic - keveset tudni róla, a spekulációk szerint Keanu Reeves karakteréhez, Johnny Silverhandhez kapcsolódhat

Neck Deep - valószínűleg további befejezéseket ad hozzá a játékhoz

Night City Expansion - ez lehet a legérdekesebb DLC, mivel a spekulációk alapján új épületbelsőkkel, érdekességekkel és talán vásárolható ingatlanokkal ruházhatja fel Night City-t
#1
Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor hol van az a Fortnite fejű kancsó, amelyik aközben magyarázgatja, hogy olyan nagy bukás ez a játék, hogy a lengyel csapat már az EU/Lengyel/US perek mellett és alatt amerikai stúdiókat vásárolgat, hogy továbbra is azt csinálják, mint eddig, mert a cucc most is toplistás a Steam-en.

Meg hiányolom a vérző szívű hátrányos helyzetűeket is, akik az "ezt ígérték/azt ígérték/mikor lesz már 2D-s oldal nézet exkluzív a játék" szövegeket nyomatják.