No Man's Sky - elindultak az expedíciók

Élesedett a No Man's Sky 3.3-as frissítése, amely bemutatta az Expeditions vadiúj játékmódját. Mostantól egy fix pontról csapatosan indulhatunk el, hogy a barátainkkal együtt fedezzük fel a galaxist.

A No Man's Sky megállíthatatlanul érkező ingyenes frissítései továbbra sem húzzák be a kéziféket. Éppen most élesedett a játék 3.3-ás rendszámot viselő frissítése, amely rengeteg kisebb balansz- és rendszerváltoztatást hozott magával, illetve bevezetett egy vadiúj játékmódot. Lássuk, hogy mi fán terem az Expeditions!

Az Expeditions arra hivatott, hogy az eddiginél is gördülékenyebbé tegye a No Man's Sky kooperatív oldalát. Az expedícióra vállalkozó játékosok a végtelen univerzum egyetlen közös pontjáról kiindulva kezdhetik meg az áramvonalasított kalandjaikat. Némi csapatmunkával, a közös mérföldköveket (Milestones) követve a felfedezők különleges jutalmakban részesülhetnek, összefuthatnak más kalandorokkal, és összességében könnyebben megismerhetik a No Man's Sky óriásira nőtt játéktárát.

A 3.3-as frissítés természetesen ezen felül is rengeteg újdonságot tartalmaz, legyen szó az új kezelőfelületről és vizorról, az űrállomások átalakított küldetésrendszeréről és még sok más egyébről. A részletekért fussátok át a patch note-okat!

8 komment - szólj hozzá!