No Man's Sky - elindultak az expedíciók

  • Írta: szlav
  • 2021. április 1.
  • Letöltés
Link másolása
Élesedett a No Man's Sky 3.3-as frissítése, amely bemutatta az Expeditions vadiúj játékmódját. Mostantól egy fix pontról csapatosan indulhatunk el, hogy a barátainkkal együtt fedezzük fel a galaxist.

A No Man's Sky megállíthatatlanul érkező ingyenes frissítései továbbra sem húzzák be a kéziféket. Éppen most élesedett a játék 3.3-ás rendszámot viselő frissítése, amely rengeteg kisebb balansz- és rendszerváltoztatást hozott magával, illetve bevezetett egy vadiúj játékmódot. Lássuk, hogy mi fán terem az Expeditions!

Az Expeditions arra hivatott, hogy az eddiginél is gördülékenyebbé tegye a No Man's Sky kooperatív oldalát. Az expedícióra vállalkozó játékosok a végtelen univerzum egyetlen közös pontjáról kiindulva kezdhetik meg az áramvonalasított kalandjaikat. Némi csapatmunkával, a közös mérföldköveket (Milestones) követve a felfedezők különleges jutalmakban részesülhetnek, összefuthatnak más kalandorokkal, és összességében könnyebben megismerhetik a No Man's Sky óriásira nőtt játéktárát.

A 3.3-as frissítés természetesen ezen felül is rengeteg újdonságot tartalmaz, legyen szó az új kezelőfelületről és vizorról, az űrállomások átalakított küldetésrendszeréről és még sok más egyébről. A részletekért fussátok át a patch note-okat!

6.
6.
bitbandita
#1: Nem tűnt el senki, és senki nem nyelt be semmit. A Star Citizen esetében nem átbaszásról van szó, inkább úgy lehetne jellemezni a helyzetet, hogy Chris Roberts egyrészt alábecsülte a feladat nagyságát amibe a fejszéjét vágta, másrészt nem gazdálkodott jól az erőforrásaival. Egyrészt kapásból két játék fejlesztéséről beszélünk, a Star Citizenről, ami egy mmo, és a Squadron 42-ről, ami a Star Citizen univerzumban játszódó single player game lesz ha egyszer elkészül). A S42-ben az npc karaktereket mo-cap veszik fel. Nemcsak, hogy profi színészekkel, de világsztárokat szerződtetett még a totál mellékszerepekre is. Gary Oldman, Mark Hamill, Liam Cunningham, Ben Mendelsohn, Henry Cavill, Gilian Andersen, Andy Serkis, stb... az imdb-n ott a teljes lista. Csak a színészekre elköltött egy vagyont. Akkor olyan fícsőröket fejlesztenek, hogy pl a karaktered arca a játékban a nemcsak, hogy az eredeti arcod, de egy webkamerát használva real time vágja azt arcot amit játék közben mutatsz. Egyébként a SC játszaható, mármint az ami eddig elkészült, és folyamatosan frissül.
3.
3.
Daniel21
Ebből is előbb lessz Star Citizen a Dangerous nyomában, minthogy a SC elkészűljön valaha is.
:) (nem áprilisi tréfa)
2.
2.
godach
Én az elején megundorodtam az egésztől, de komolyan mondom, le a kalappal előttük. Példát lehetne venni róluk sokaknak.
1.
1.
patka21991
Erről jut eszembe, van valami hír a Star Citizenről? Az már megjelent? Vagy benyelte a világ összes pénzét és eltűnt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...