No Man's Sky - elindultak az expedíciók

Élesedett a No Man's Sky 3.3-as frissítése, amely bemutatta az Expeditions vadiúj játékmódját. Mostantól egy fix pontról csapatosan indulhatunk el, hogy a barátainkkal együtt fedezzük fel a galaxist.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#7: Azért nagy összegben ne fogadj rá. Sok dolgot lehet mondani a CIG-ről, de az biztos, hogy nem pénzmosoda. Azon kívül az űrhajó-szimulátorosok egy külön kaszt a gamerek között. Ha 20év múlva lesz kész az is rendben van. Támogatni fogják amíg van mit.
#6
#1: Nem tűnt el senki, és senki nem nyelt be semmit. A Star Citizen esetében nem átbaszásról van szó, inkább úgy lehetne jellemezni a helyzetet, hogy Chris Roberts egyrészt alábecsülte a feladat nagyságát amibe a fejszéjét vágta, másrészt nem gazdálkodott jól az erőforrásaival. Egyrészt kapásból két játék fejlesztéséről beszélünk, a Star Citizenről, ami egy mmo, és a Squadron 42-ről, ami a Star Citizen univerzumban játszódó single player game lesz ha egyszer elkészül). A S42-ben az npc karaktereket mo-cap veszik fel. Nemcsak, hogy profi színészekkel, de világsztárokat szerződtetett még a totál mellékszerepekre is. Gary Oldman, Mark Hamill, Liam Cunningham, Ben Mendelsohn, Henry Cavill, Gilian Andersen, Andy Serkis, stb... az imdb-n ott a teljes lista. Csak a színészekre elköltött egy vagyont. Akkor olyan fícsőröket fejlesztenek, hogy pl a karaktered arca a játékban a nemcsak, hogy az eredeti arcod, de egy webkamerát használva real time vágja azt arcot amit játék közben mutatsz. Egyébként a SC játszaható, mármint az ami eddig elkészült, és folyamatosan frissül.
#5
#4: Szerintem igen.
#3
Ebből is előbb lessz Star Citizen a Dangerous nyomában, minthogy a SC elkészűljön valaha is.
:) (nem áprilisi tréfa)
#2
Én az elején megundorodtam az egésztől, de komolyan mondom, le a kalappal előttük. Példát lehetne venni róluk sokaknak.
#1
Erről jut eszembe, van valami hír a Star Citizenről? Az már megjelent? Vagy benyelte a világ összes pénzét és eltűnt?