Next-genesedik a The Elder Scrolls Online

A The Elder Scrolls Online: Blackwood megjelenésével párhuzamosan számos újgenerációs frissítést kap a Bethesda MMORPG-je. A 60 fps és gyors töltési idő mellett rengeteg grafikai újításra is számíthatunk.

PC-re június 1-jén, konzolokra pedig június 8-án fut be a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója, a Blackwood, az Xbox Series X/S-en vagy PlayStation 5-ön kalandozó játékosok azonban ennél is több újdonságnak örülhetnek. A kiegészítő megjelenésekor élesedik ugyanis az online szerepjáték újgenerációs frissítése is, ami az előzetes hírek alapján igencsak kitesz magáért.

Elsőként kapunk egy Fidelity és egy Performance Mode-ot - utóbbi 60 fps-re növeli a korábbi 30 képkockás sebességet. Ezzel párhuzamosan gyakorlatilag megduplázódik a draw distance is, vagyis jóval messzebbre elláthatunk majd felfedezés közben. Az újgenerációs konzolokon elérhetővé válnak a PC-s kliens nagy felbontású textúrái is, a frissített élsimításnak köszönhetően pedig búcsút mondhatunk a recés éleknek. Az update ezenfelül kezelésbe veszi a tükröződő felületeket, a bevilágítást, az árnyékokat és a térmélység effektjeit is, a töltőképernyők hosszát pedig gyakorlatilag megfelezi majd.

De ne feledkezzünk meg magáról az expanzióról sem! A Bethesda bemutatott egy vadiúj gameplay-előzetest is, így a saját szemünkkel láthatjuk, hogy miféle kihívásokat tartogat majd a Blackwood fejezete. Mivel a Gates of Oblivion egész évre szóló történetének első felvonásáról van szó, naná, hogy megküzdhetünk pár túlvilági démonfajzattal is!

13 komment - szólj hozzá!