Next-genesedik a The Elder Scrolls Online

A The Elder Scrolls Online: Blackwood megjelenésével párhuzamosan számos újgenerációs frissítést kap a Bethesda MMORPG-je. A 60 fps és gyors töltési idő mellett rengeteg grafikai újításra is számíthatunk.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
#12: Tobb fajta dungeon van a jatekban:
- Delve: solo dungeon, de mindenki egyszerre hasznalja, a kollega lehet itt szivott, mert itt tenyleg 2 secet sem el egy boss, foleg ha event kapcsolodik hozza
- Public dungeon: 2 fos, de siman szolozhato dungeon, lehet, hogy itt is szivott, mert ezt is kozos terep mindenkinek, es a bossok itt sem elnek 5-6 secnel tovabb.
- Dungeon: 4 fos, instanceolt, itt csak a csapat jatszik, ha szolozod akkor is, ha negyen vagytok, akkor is, na itt nem uti le senki a bosst, csak te vagy a csapatod.
#12
#8: Az tök jó, még van ilyen? :D Azt hittem az összes dungeon "instanced", tehát mindenki egy külön univerzumba lép be és így nincsenek hatással egymásra.
#11
"...a PC-s kliens nagy felbontású textúrái..."
- Itt a sima High textúrákat kell érteni vagy van külön HD csomag amiről én nem tudok? (PC-n játszok).
#10
#1: Tegnap kezdődött 16:00 órakor és egészen április 13-ig ingyenes próbaidőszak van, próbáld ki és nézd meg a saját szemeddel!
https://www.elderscrollsonline.com/en-us/freeplay
#9
Köszönöm a válaszokat! :)
#8
#7: Én is ingyen hétvégén próbáltam, de akkor kb. az volt, hogy az összes többi játékos ott baromkodott körülötted, egy dungeont nem lehetett kipucolni normálisan mert sorszámot kellett tépni a 3 percenként respawnoló bosshoz akire egy tucat másik játékos várt. Ha "szólóban" akarod végignyomni így az is teljesen lerombolja az immerziót.
#7
#6: Pedig nem sok köze van az MMORPG élményhez. Kb. végignyomhatod soloban, követve a sztorit, stb.
#6
#4: imádom a Skyrim-et, ez nem jött be ingyenes hétvégén vagy hogy próbáltam, mmorpg, így eléggé más mint egy single
#5
#2: De nem is kap szépítést.
#4
#1: Szerintem akinek a Skyrim tetszett, az ezzel is el lesz, akinek nem, annak ez sem fog bejönni. A hercrendszer hasonló, grafra is ugyan az szinte, mechanikák terén is. Itt jóval nagyobb a térkép, viszont emlékeim szerint nincs olyan sok barangolós dungeon, amiket a skyrimben szerettem.
#3
#1: Nagyon is megéri(szerintem) egy igen gazdag, szép és minőségi küldetésrendszerű játékot kapsz!!
#2
A WOW után ennek is elfért már egy kis szépítés. Kíváncsi lennék, hogy ezt mikor követik el végre az SW:TOR-ban.
#1
Megéri kipróbálni? Régóta szemezgetek vele, de valahogy sosem próbáltam ki.