Gyűjtői kiadást kap a Republic Commando

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 2.
  • Hír
Link másolása
Pár nap múlva PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is megjelenik a klasszikus FPS, a Star Wars: Republic Commando, ami ráadásul egy igen ütős gyűjtői kiadásban is megvásárolható lesz az imént említett konzolok mellett akár PC-re is.

A visszafelé kompatibilitásnak hála a Star Wars: Republic Commando már jó ideje elérhető a modern Xbox-konzolokon is, de szerencsére április 6-tól a PlayStation 4- , illetve a Switch-tulajoknak sem kell már nélkülözniük a taktikai FPS-t. Most pedig az Aspyr Media egy újabb meglepetéssel készült a számunkra: a Limited Run Games közreműködésével gyűjtői kiadást kap az eredetileg még 2005-ben debütált játék, ami a PS4-es és switches kiadások mellett PC-re is beszerezhető lesz majd.

A csomag az alapjátékot egy fémtokban kínálja majd, de emellett kapunk még egy kétoldalas posztert, egy kitűzőt, egy acél emlékérmét, valamint egy pár koncepciórajzzal díszített kártyát is. Az egyetlen rossz hír, hogy a gyűjtői kiadás tíz nappal a digitális debütálás után, azaz április 16-án érkezik majd - így aki a legteljesebb csomagban szeretné megvásárolni a Star Wars: Republic Commandót, az kénytelen lesz egy kicsit tovább várakozni.

4.
4.
BockÚr
nekem egy kicsit hiányos ez a collectors, a steel book sem tetszik olyan semmilyen sokkal jobb képet is tehettek volna rá meg ez az egész nagyon low effortnak érzem remélem azért veszik majd az emberek hátha összejön az a várva várt folytatás
1.
1.
Daniel21
Ez már valami... de, komolyan nehézérükre lett volna a játékot is kicsit kicsinosítani? Vagy ez a tény csak az én szívemet súlytja ennyire?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...