Maneater: Truth Quest - bemutatkozott az új DLC

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Maneater a tavalyi év egyik legkellemesebb bűnősélvezet-játéka volt, amit a játékosok is gyorsan a szívükbe zártak. A fejlesztők a támogatást megköszönve hamarosan egy újabb DLC-vel bővítik a cápás őrületet.

Miközben a Switch-tulajok arra várnak, hogy az ő konzoljukon is lecsapjanak a cápák, a többi platform játékosai a korábban beharangozott DLC bemutatkozását figyelik hasonló érdeklődéssel. Nos, az utóbbi csapat számára jó hír, hogy végre felbukkant a víz alól az első letölthető tartalom uszonya, és egy trailerrel jelentkezett a Maneater: Truth Quest:

Az új DLC-ben a tengereket övező összeesküvéselméletek lesznek a terítéken - szóval agyzsibbasztásból ismét nem lesz hiány. A kiegészítő emellett 40-re emeli a szintlimitet, öt új főellenfelet vonultat fel ellenünk, és természetesen új kihívásokkal, illetve prédákkal bővíti az alapjátékot.

A Maneater: Truth Quest valamikor idén nyáron ugrik elő a vízből PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és feltételezhetően addigra már Nintendo Switchre is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...