Ingyenes PC-játékok a hosszú hétvégére

  • Írta: szlav
  • 2021. április 2.
  • Akció
Link másolása
Itt a húsvét és a hosszú hétvége, így végre a legelfoglaltabb játékosok is hódolhatnak a szenvedélyüknek. Ráadásul a pénztárcát sem kell kinyitnunk, hiszen ingyen miénk lehet a Steel Rats és a Tales of the Neon Sea.

Ha siettek, ingyen hazavihetitek és örökké megtarthatjátok a Tate Multimedia motoros platformerét. A Steamen futó akció keretei közt egészen április 4-ig zsákolhatjuk be a Steel Rats teljes változatát, melynek retrofuturisztikus világában egyetlen felturbózott járgány is elég ahhoz, hogy megfékezzük a gépek lázadását.

Ezzel párhuzamosan tegnap este élesedett az Epic Games Store legújabb ajándéka is. Ezen a héten a Tales of the Neon Sea című kalandjátékra csaphatunk le. Éjszakai fények, lepukkant motelek, egy grimaszoló detektív és a kelleténél jóval több macska - mit ne lehetne ezen szeretni? Az akció a szokás szerint jövő hét csütörtökig érvényes, a játékot viszont örökre megtarthatjuk. Az Epic következő ajándéka egy interaktív sitcom, a 3 out of 10: Season Two lesz.

3.
3.
Kipróbáltam ezt a Tales of the Neon Sea kalandjátékot és az eleje alapján azt mondom, hogy egész jó. Nem kifejezetten nehéz és egész jópofának tartom a feladványokat benne. Egy pixelartos cyberpunk játék, ami úgy kezdődik, hogy a faszink oda van, talán csuklója-bokája törött és egy ledurrant helyszínen kell összeszednünk annyi cuccot, hogy kicsit rendbe tudjuk magunkat tenni. Persze ehhez szerszámok és a halott robotokból alkatrészek kellenek. Aztán jön a macska, akivel külön kis feladvány formájában kell vadásznunk 3 patkányt, hogy legyen tápegység az orvosi szerelőgép (?) beindítására. És a csatornában miért robot a patkány? Nem tudom, de hamar rájöttem, hogy vicces és stílusos ez a játék. Kis idővisszapörgetés után a faszi kéglijében pl van két mosógép is, amire azt mondja, hogy a múlt század óta nem gyártják őket, míg a másik sarokban valamiért van egy felakasztott csontváz. Macskával is úgy találkozol, hogy van egy ősi péncél a padláson, ami mozog és amitől fél a robotod, úgyhogy a fürdőszobában törölközőtartónak használt antik karddal szét kell csapni a páncélt. Grafikailag nagyon rendben van, hang és zene is jó és szimpatikus figurának tűnik a főhős. Határozottan jó kalandjátéknak tűnik és nagyon nem zárom ki a kevés játékidőm ellenére sem, hogy ebben jó lesz az írás is. Ajánlom bárkinek, aki az egyszerűbb és nem elakadós kalandokat szereti.
1.
1.
Heldengeist
Plusz oroszoknál Steamen ingyen (vagy egy havi VPN előfizetésért) van április 7-ig a GTA V, Metro Exodus és a Halo: The Master Chief Collection.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...