Ingyenes PC-játékok a hosszú hétvégére

Itt a húsvét és a hosszú hétvége, így végre a legelfoglaltabb játékosok is hódolhatnak a szenvedélyüknek. Ráadásul a pénztárcát sem kell kinyitnunk, hiszen ingyen miénk lehet a Steel Rats és a Tales of the Neon Sea.
  • Írta: szlav

Kommentek

#3
Kipróbáltam ezt a Tales of the Neon Sea kalandjátékot és az eleje alapján azt mondom, hogy egész jó. Nem kifejezetten nehéz és egész jópofának tartom a feladványokat benne. Egy pixelartos cyberpunk játék, ami úgy kezdődik, hogy a faszink oda van, talán csuklója-bokája törött és egy ledurrant helyszínen kell összeszednünk annyi cuccot, hogy kicsit rendbe tudjuk magunkat tenni. Persze ehhez szerszámok és a halott robotokból alkatrészek kellenek. Aztán jön a macska, akivel külön kis feladvány formájában kell vadásznunk 3 patkányt, hogy legyen tápegység az orvosi szerelőgép (?) beindítására. És a csatornában miért robot a patkány? Nem tudom, de hamar rájöttem, hogy vicces és stílusos ez a játék. Kis idővisszapörgetés után a faszi kéglijében pl van két mosógép is, amire azt mondja, hogy a múlt század óta nem gyártják őket, míg a másik sarokban valamiért van egy felakasztott csontváz. Macskával is úgy találkozol, hogy van egy ősi péncél a padláson, ami mozog és amitől fél a robotod, úgyhogy a fürdőszobában törölközőtartónak használt antik karddal szét kell csapni a páncélt. Grafikailag nagyon rendben van, hang és zene is jó és szimpatikus figurának tűnik a főhős. Határozottan jó kalandjátéknak tűnik és nagyon nem zárom ki a kevés játékidőm ellenére sem, hogy ebben jó lesz az írás is. Ajánlom bárkinek, aki az egyszerűbb és nem elakadós kalandokat szereti.
#1
Plusz oroszoknál Steamen ingyen (vagy egy havi VPN előfizetésért) van április 7-ig a GTA V, Metro Exodus és a Halo: The Master Chief Collection.