Watch Dogs: Legion - úton a 60 fps

  • Írta: szlav
  • 2021. április 2.
  • Letöltés
Link másolása
Az újgenerációs konzolok játékosai kiábrándultan konstatálhatták, hogy a Watch Dogs: Legion még az ő hardvereiken sem támogatja a 60 képkocka per másodperces sebességet. Szerencsére a Ubisoft dolgozik az ügyön.

"Jobb későn, mint soha" alapon a Watch Dogs: Legion is megkapja a maga aprócska újgenerációs frissítését. A legtöbb érdeklődő kezei közt már rég megfordult a Ubisoft nyílt világú hackerforradalom-szimulátora, aki viszont az Xbox Series X vagy PlayStation 5 konzoljával eddig várt a vásárlásra, az örülhet a mai hírnek.

A játék fejlesztői egy reddites kérdezz-felelek során számos rajongói kérdésre válaszoltak, néhány fontosabb választ pedig később Twitteren is megosztottak. Így érkezett tehát a hír, miszerint a csapat jelen pillanatban is azon dolgozik, hogy a Microsoft és a Sony új konzoljain is akadásmentesen, 60 fps-es sebességgel futhasson a játék, ezzel kapcsolatos dátumot azonban nem sikerült közölniük.

Ugyanitt szóba került a rajongók által régóta várt New Game+ lehetősége, s habár a Ubisoft leginkább csak ködösített ezzel kapcsolatban, valószínűnek tűnik, hogy előbb-utóbb ez a fícsör is megérkezik.

3.
3.
Codehook1337
Barcsak a Primalhoz adnanak ki egy hasonlo patchet :( tudom eselytelen, de nagy kedvenc.
2.
2.
#1: Ennyire én nem vagyok rá érzékeny, de az teljesen igaz, hogy sokat tudja befolyásolni az élvezetet. Ritkán játszok ilyenekkel, de van amikor tényleg azt mondom, hogy ez abszolút kuka. Pl a Rage 2-ben lévőnél rosszabbat soha az életben nem láttam. De amúgy a GTA-kban is változatos a vezetési modell, lásd 3, 4 és 5. Nyilván, ha egész nap csak GTA-zol és mindentől azt várod, hogy ugyan olyan legyen, akkor csalódhatsz. Ha pedig nem vagy GTA függöny és a játék többi részét jónak látod, akkor viszont csak nem fogja neked teljesen totál 100% hazavágni az egész játékot egy béna vezetés.
1.
1.
Anti4730
En nem tudom, de a gta-n kivul az osszes open world jatekban egy rakas szar az autovezetes, es hiaba jo a jatek tobbi resze, ha mikor beulsz az autoba total hazavagja az elmenyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...