Watch Dogs: Legion - úton a 60 fps

Az újgenerációs konzolok játékosai kiábrándultan konstatálhatták, hogy a Watch Dogs: Legion még az ő hardvereiken sem támogatja a 60 képkocka per másodperces sebességet. Szerencsére a Ubisoft dolgozik az ügyön.

"Jobb későn, mint soha" alapon a Watch Dogs: Legion is megkapja a maga aprócska újgenerációs frissítését. A legtöbb érdeklődő kezei közt már rég megfordult a Ubisoft nyílt világú hackerforradalom-szimulátora, aki viszont az Xbox Series X vagy PlayStation 5 konzoljával eddig várt a vásárlásra, az örülhet a mai hírnek.

A játék fejlesztői egy reddites kérdezz-felelek során számos rajongói kérdésre válaszoltak, néhány fontosabb választ pedig később Twitteren is megosztottak. Így érkezett tehát a hír, miszerint a csapat jelen pillanatban is azon dolgozik, hogy a Microsoft és a Sony új konzoljain is akadásmentesen, 60 fps-es sebességgel futhasson a játék, ezzel kapcsolatos dátumot azonban nem sikerült közölniük.

Ugyanitt szóba került a rajongók által régóta várt New Game+ lehetősége, s habár a Ubisoft leginkább csak ködösített ezzel kapcsolatban, valószínűnek tűnik, hogy előbb-utóbb ez a fícsör is megérkezik.

3 komment - szólj hozzá!