Késik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Ez az év sajnos már csak ilyen. A Warner Bros. és a TT Games határozatlan ideig elhalasztotta a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga megjelenését. A játékot eddig idén tavaszra vártuk.

A hónapok múlásával érezhettük, hogy ez be fog következni: az új LEGO Star Wars-játékot fejlesztő TT Games bejelentette, hogy mégsem jelenik meg idén tavasszal az összes számozott Csillagok háborúja-filmet feldolgozó alkotásuk. A csúszásra konkrét magyarázatot nem kaptunk, de valószínűleg nem kellene sokat fejtegetnünk az okát. A stúdió a mai közleményben elárulta minden idők legjobb és legnagyobb LEGO-játéka van készülőben (ezt a játszható karakterek mennyisége is megerősíti), a kívánt végeredmény érdekében viszont még szükség van egy kis időre.

Újabb dátumot azonban nem kaptunk, így a jelenlegi állás szerint csak tippelhetünk arról, hogy mikor lát majd napvilágot a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. A legjobb esetben idén nyáron találkozhatunk majd a kockafigurákkal, de ha a Warner igazán bízik a játékban, akkor nem elképzelhetetlen, hogy az őszi csúcsszezont bővíti majd a premier. A fejlesztés állásától függően persze az is elképzelhető, hogy csupán jövőre ránthatjuk elő a műanyagfénykardot - nem ez lenne az első cím, amely akár egy teljes évvel megcsúszik a világ jelenlegi körülményei közt.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre készül.

1 komment - szólj hozzá!