The Witcher - véget ért a második évad forgatása

  • Írta: szlav
  • 2021. április 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Geralt vigyorog, a stáb pakol, véget ért az új évad forgatása. A Netflix idén őszre ígérte a The Witcher-sorozat új epizódjait, a jelenlegi állás szerint pedig úgy tűnik, hogy nem kell csúszásra számítanunk.

Nem voltak zökkenőmentesek a The Witcher második szezonjának munkálatai. Legyen szó a koronavírus miatti leállásokról vagy Henry Cavill sérüléséről, egy ideig úgy tűnt, hogy erősen rezeg a léc az őszi premier alatt. A jelek szerint azonban a stáb remekül vette az akadályokat a márciusig kiterjesztett forgatási idő alatt pedig sikerült masnit tenniük a felvételekre. Erről tesz tanúbizonyságot Henry Cavill is (a Netflix Instagramján), aki Geraltra nem igazán jellemző ábrázattal, fülig érő mosollyal pózol az utolsó csapó mellett:

Innentől tehát már csak az utómunkálatok vannak hátra, így a showrunner, a producerek és a többi filmkészítő végre hátra dőlhet egy kicsit - ezzel kapcsolatban a Twitterről érkezett egy rövid felvétel. Ami pedig minket illet, valószínűleg a legtöbb rajongó nevében mondhatjuk, hogy alig várjuk már az új szezont, elvégre számos új karakterre számíthatunk, és nagyon úgy tűnik, hogy még a Wild Hunt is feltűnik majd az új epizódokban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...