Az Xbox Game Pass része az MLB The Show 21

Ezt is megéltük: a Sony az Xbox Game Passre gyárt játékot. Az MLB The Show idei felvonása a sorozat történelmében először Xbox-konzolokra is ellátogat, ráadásul már a premier napjától a Game Pass részeként.

A Sony Interactive Entertainment baseballsorozata idáig csakis a PlayStation-tulajok kiváltsága volt, idén azonban az MLB The Show 21 tiszteletét teszi Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is. Ez már önmagában is nagy szó, hiszen nem mindennap (konkrétan soha) történik meg az, hogy egy SIE-játék a rivális konzolokon is elérhető legyen, így februárban mi is beszámoltunk erről.

Arra viszont mégsem számítottunk, hogy a Microsoft ennél is nagyobb szeletet vág magának. Ma délután az Xbox-blogról érkezett a hír, miszerint az MLB The Show 21 már a premierje napján, azaz április 20-án elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is. Ez tehát nem csupán azt jelenti, hogy a zöldek játszhatják a Sony egyik belső fejlesztésű alkotását, de egyben azt is, hogy ehhez nem is szükséges megvásárolniuk azt - elég csupán egy előfizetés.

Itt az ideje, hogy a két tábor végleg elássa a csatabárdot? Ami baseballjátékot illeti, biztos, hiszen az MLB The Show 21 teljes cross-play támogatást is kap, vagyis a platformok közti online játék mellett szabadon hozhatjuk-vihetjük a mentéseinket is.

6 komment - szólj hozzá!