Cyberpunk 2077 - új hibákat hozott az 1.2-es patch

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 3.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten megérkezett a Cyberpunk 2077 várva-várt 1.2-es frissítése, és bár a tapasz sokat optimalizál a játékon, miközben rengeteg hibát kigyomlál abból, sajnos újabb bugokat is hozott magával.

Úgy tűnik, bőven vár még munka a CD Projekt RED csapatára a Cyberpunk 2077 kapcsán: habár a várva-várt 1.2-es frissítés sokat optimalizál a játékon, és rengeteg hibát kigyomlál abból, a játékosok beszámolói szerint egy sor újabb bug ütötte fel a fejét a programban a patch telepítése után.

A Redditen megjelent, videókkal is illusztrált posztok alapján változatos hibákkal futottak össze a felhasználók: valakinek örökké tartó homokvihar lett a jussa, másoknál hajlamosak megkergülni a járművek, és eltűnő fegyverekről is lehet hallani. Az egyik legfurcsább találat talán az, amikor az egyik játékos egy hirdetőtáblán látta viszont a motorja műszerfalát, és az NPC-k villogó ruháit sem lehetett egyszerű megszokni.

Reméljük, mihamarabb érkezik a javítás ezekre is!

24.
24.
KopyAti
Sziasztok! Ps4 Pro - s tulajoktól kérdezném, hogy ez a javítás orvosolja azt a hibát hogy most már végre elmenti a settingsben lévő beállításokat?
23.
23.
Macifasz
#16: Mondom, annyira szerelmes a saját igazába, hogy bárki mást mert mondani vagy akár csak gondolni, az már blablabla. :-D Több millió embernek műküdik gyengébb konfiggal is, de gondolom ők is csak kamuznak. :-D Ő meg a két haverja > több millió ember. :-D
22.
22.
markoci555
ilyen tempóban soha nem lesz ebből normális játék, ha csak a bugokra koncentrálnak örökké csinálhatják... adják le a kompetensebb moddereknek az egész cuccot és a végén még a beígért játékot is megkapjuk belőle
21.
21.
playstation4
Ps4 prón jobb és szebb a grafika de bugok még vannak,a története szerintem fasza lett.
20.
20.
MzperXD
Xbox sx-en valamivel szebbnek tűnik és nem fagyott ki sem. De néha megakad, ami most már aggasztó :) persze ez még nem nextgen, de illene már akadásmentesen vinnie az erősebb hardvernek..
Sok hiba, nagy hype és elvárások mellett én azt mondom maga a story nagyon jó lett! Érdemes végig vinni (utána nem egy gta, unalmassá válik)
19.
19.
#17: Mát egy-két napja is ennél a panaszkodásnál és blablabla válaszoknál tartott. Nekem végig RT high (az összes) és gyorsulást tapasztaltam. Elhiszem neki, hogy lassabb neki most egy 30%-al erősebb kártyával, de ez nem az egész emberiségre jellemző.
18.
18.
Clayman
Az a baj hogy ez a játék a bugoktol eltekintve egy hulladék. Semmit sem tartottak be abból amit ígértek. Számomra a CD projekt red megszűnt létezni és egy fillért nem fogok adni egy játékára sem többé.
17.
17.
delphijos
#16: Az végül is elképzelhető hogy bekapcsolt RT-nél lassulást tapasztal. Lehet azon is bütyköltek valamit... ( bár ahogy nézem nem is magáról beszélt )
15.
15.
sasncore
#13: Off,Nem reg ota van meg a Valhalla RX 570 4GB, 1920x TR4 32GB High beallitas 2k hiba nelkul fut. (Freesync).
On, Vega 56al a regi Cyberpuki jol futott viszanylag, de voltak lassulasok. Azota Vega es Cyberpuki is ment a levesbe. Mast lett mint amit mondtak anno.
13.
13.
bitbandita
#11: Nekem az 1.2 előtt sem volt semmi bajom a teljesítménnyel, sőt. Igaz "csak" full HD-ban és RT nélkül, de nekem az első napos patch óta az égadta világon semmi bajom nem volt a teljesítménnyel. Sem a stabilitással. Összehasonlításképpen az AC:Valhalla még az 1.2 update után is gyakorlatilag annyiszor fagyott ahányszor elindítottam a játékot.
12.
12.
Thor Vath
#6: Hát ez állítólag úgy történt, hogy mivel még semmi rutinjuk nincs sandbox játékokkal, lassabban mentek a dolgok, mint amire számítottak, még egy bő fél év, egy év kellett volna hozzá, de a főmufti kijelentette, hogy egy túróst, most rögtön akarja, azonnal legyen kész. Aztán ilyen lett.
6.
6.
Anti4730
En nem jatszottam a jatekkal, de akkor ezekszerint ez a cd projekt red meg kezdo csapat szinten all? Vagy hogy sikerult ezt igy elcseszni? Mert a storyn kivul meg a szep jatekteren kivul semmit nem tud felmutatni a jatek ahogy olvasom es latom.
5.
5.
playstation4
Ps4 prón sokat javult de azért még van mit javítani
4.
4.
Marcus88
2077 ig még van idő elkészíteni,nemhiába ez a címe!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...