Mutatós műfajmix lesz az Anuchard

  • Írta: gorien
  • 2021. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
A StellarNull szerepjátékában összetett feladatunk lesz: nem elég, hogy kazamatákból kell kitakarítanunk a szörnyeket, és fejtörőket kell megoldanunk, de még egy letűnt civilizáció újjáépítése is ránk vár.

A StellarNull első játékát olyan alkotások ihlették, mint a Soul Blazer vagy Terranigma, ami meg is látszik az Anuchard retro vizualitásán és játékmenetén. Ebben a szerepjátékban a legfőbb feladatunk egy letűnt civilizáció újjáépítése – Anuchardot egykor öt ősi őrző vigyázta, ők azonban hátat fordítottak a népnek, ami egy apró szigetre kényszerült ezért.

Mi a megjövendölt Csengettyűforgató szerepében tűnünk fel: a legendás Audros-csengettyűt használva kell bejárnunk a sziget alatt található kazamatát. A harcrendszer és számos feladvány arra épül, hogy teniszütőként lengetjük fegyverünket, amellyel ide-oda pattogtathatunk dolgokat. Miközben beindítjuk az egykor szebb napokat élt települést, különféle ételrecepteket is felfedezhetünk, amelyek új képességeket adnak nekünk a kalandozáshoz.

Az Anuchard 2021 harmadik negyedévében jelenik meg PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...