Space Jam: A New Legacy – íme, az első trailer

  • Írta: gorien
  • 2021. április 4.
  • Cooltúra
Link másolása
LeBron James és Tapsi Hapsi (meg a teljes banda) találkozását végre mozgásban is láthatjuk. Az új előzetes tanúsága alapján a Space Jam: A New Legacy nem éri be a Bolondos dallamokkal, egy kis Ready Player One-hangulatot is áraszt.

Huszonöt évvel az után, hogy Michael Jordan egyesítette erőit a Bolondos dallamok rajzfilmkarakterekből álló csapatával, LeBron James lesz az, aki Tapsi Hapsival karöltve kosárlabdát ragad. Egy hónapja már láttunk néhány képet a Space Jam: A New Legacyból, most pedig mozgásban is láthatjuk, mit tartalmaz az új film.

Hogy egy rakás easter egget, az már biztos: a Warner Bros. felsorakoztatja számos figuráját, amolyan Ready Player One-stílusban. A központi konfliktus persze most is egy kosármeccs, amit LeBron James vív az őt foglyul ejtő digitális valóság AI-uralkodójával (Don Cheadle) szemben.

A Space Jam: A New Legacy július 16-án premierezik a mozikban és az HBO Maxon egyszerre.

25.
25.
Nothing
#22: Pepe azért nincs benne, mert egyszerre fekete és fehér. Gondolj csak bele: az amúgy is leterhelt kórházak tele lennének a social justice birodalom idegösszeroppanásos rohamosztagosaival. :D
De a nyíltan biszex drag queen Tapsi persze főszerepben. XD

De amúgy komolyra fordítva (ha még nem moderáltak ki...), tényleg szörnyű, hogy a modern kor emberének már önkénytelenül, reflexből ilyen dolgok ugranak fel a média által napi szinten pestisbombás ostrom alatt tartott agyában egy komolytalan szórakoztatóipari termék kapcsán...meg úgy általában minden szinten. És irónikus módon a társadalom pont a pc elszánt-álszent élharcosai miatt találta itt magát, egy része tehetetlenül csóválva a fejét, mások meg önfeledten dagonyázva ebben az inhumán erkölcsi káoszban. A megkülönböztetés ellen megkülönböztetéssel harcolni olyan, mint inni a józanságra. Vagy talán még annál is sokkal értelmetlenebb...
23.
23.
Obi Wan Kenobi
#18: Ojjjeeeeeeee bizonybizony
22.
22.
Deadpool
Pepe lö Pici nincs benne mert ráerőszakolja magát a cica lányra és az milyen már de a Mechanikus narancs szereplői lehetnek. Elég szánalmas.
18.
18.
Ooorky
#16: Ajvé, beszólt megmondó kapitány.
17.
17.
Matt94
Fura kommentek ezek egy Space Jam alatt. Politika, BLM, meg ilyen hülyeségek. Mondjuk ki együtt: rohadtul unatkozunk :D
16.
16.
Obi Wan Kenobi
Azért az tényleg durva ha valakit egy rajzfilm ELŐZETESE ennyire tud triggerelni :D ha nem tetszik nem nézed meg, sokkal komolyabb a mostanra kiépült hisztitársadalom, mint bármi más, de ha nektek ez jó akkor hajrá. Mellesleg érdekelne, hogy az itt triggerelt emberek közül hányan akarták megnézni vagy hányan fogják megnézni
12.
12.
Onion
Hírek meg előzetes alapján. Ez is családbarát multikulti ball liberális propaganda film lesz. Nem fogom megnézni ezt a szemetet.
11.
11.
Heldengeist
#10: Nem ez a lényeg, hanem egyszer a kosárpályára viszi a BLM témát, aztán meg neki támad egy másik csapat menedzserének, hogy nem kéne politizálni, mert az támogatta a hongkongi tüntetőket. Rohadt egy kétszínű alak.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
#8: Azért milliók sanyargatása egy kicsit más, mint egy mese ami nem annak készült aki kiakad tőle. Gyerekek biztos nagyon fogják élvezni, mellesleg az első Space Jam sem volt semmi extra egy átlag rajzfilmen kívül.
8.
8.
Nothing
#7: Ez olyan dolog, hogy sosem fogok Észak-Koreába menni, de attól még mardos a tehetetlen düh amiatt, ami ott megy.
7.
7.
Obi Wan Kenobi
Kár hogy nem rajzfilmfigurák lesznek Tapsiék, ezekkel a cgi cuccokkal szerintem pont a korábbi stílusát nyírták ki. Mindenesetre látszik, hogy gyerekeknek készül, szóval nem értem miért akad ki pár ember aki sanszosan meg se fogja nézni :D
4.
4.
DarkLord
Lebron gyapja elég szép ebben a filmben, gondolom felragasztottak neki valami pót gyapjat :) Ám kivel mással csinálnád meg, ha nem James-szel? Kobe-val meglehetett volna amúgy, de mivel vele már nem lehet meg idősebb is volt James-nél így egyértelmű, hogy a föld legjobb játékosát kell elvinni, hogy megmentse a földet és ez James senki más. Szerintem James pont az a figura, aki nem annyira megosztó, mint mondjuk lett volna Kobe. Jordan-hez még ne hasonlítsuk James-t, de sokan már elé teszik ígyis, de én azzal még várnék pár évet meg pár bajnoki címet hozzá plusz a 40.000 pont, na akkor ő a GOAT, de így még, azért maradjunk Jordan-nél! A film meg jó lesz egy délutáni szórakozásnál és nem is kell, hogy több legyen az előd is ezt hozta és így visszanézve kulti film lett belőle...
3.
3.
Heldengeist
Igazából nálam a film ott vágta el magát, hogy LeBron a főszereplő. ~8-10 éve még kedveltem, amikor követtem az NBA-t, de annyira leszerepelt már a fazon az állandó politizálásával, hogy ki nem állhatom.
2.
2.
godach
Háááát, nap végére feljöttem meglesni pár hírt, de a hozzászólások megint megmutatták, mennyi besavanyodott ember van a földön. Ez se jó, az se jó, ez is minek? mert 'éngem nem érdekel és én vagyok a világ közepe :/

A filmhez, nekem tetszett a trailer bár nem vagyok kosár fan és az első részét is talán egyszer láttam még gyerekkoromban, azt hiszem nem lesz rossz szórakozás a gyerkőcökkel.
1.
1.
Aanash
Fú ez a sok animáció de rossz.
Meg a kung fu nagyi...
Feleslegesnek èrzem ezt a filmet (is)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...