Space Jam: A New Legacy – íme, az első trailer

LeBron James és Tapsi Hapsi (meg a teljes banda) találkozását végre mozgásban is láthatjuk. Az új előzetes tanúsága alapján a Space Jam: A New Legacy nem éri be a Bolondos dallamokkal, egy kis Ready Player One-hangulatot is áraszt.
  • Írta: gorien

Kommentek

#25
#22: Pepe azért nincs benne, mert egyszerre fekete és fehér. Gondolj csak bele: az amúgy is leterhelt kórházak tele lennének a social justice birodalom idegösszeroppanásos rohamosztagosaival. :D
De a nyíltan biszex drag queen Tapsi persze főszerepben. XD

De amúgy komolyra fordítva (ha még nem moderáltak ki...), tényleg szörnyű, hogy a modern kor emberének már önkénytelenül, reflexből ilyen dolgok ugranak fel a média által napi szinten pestisbombás ostrom alatt tartott agyában egy komolytalan szórakoztatóipari termék kapcsán...meg úgy általában minden szinten. És irónikus módon a társadalom pont a pc elszánt-álszent élharcosai miatt találta itt magát, egy része tehetetlenül csóválva a fejét, mások meg önfeledten dagonyázva ebben az inhumán erkölcsi káoszban. A megkülönböztetés ellen megkülönböztetéssel harcolni olyan, mint inni a józanságra. Vagy talán még annál is sokkal értelmetlenebb...
#24
#21: Csak azért tájékozatlan vagyok mert az élet egyes részein nem valaki politikai nézetei érdekelnek, hanem az, amit letett az asztalra? Kibaszottul nem érdekel például, hogy Lovecraft rasszista volt, a művei zseniálisak, kibaszottul nem érdekel a többiekről sem. Hatalmas probléma, hogy mindenbe beleviszik az emberek a politikát, oda ahova rohadtul nem kellene csak mert nem tudják leszarni egyes emberek véleményét. Nyilvánvalóan nem lehet leszarni, ha mondjuk választott titulussal rendelkezik (államtitkárocska), de komolyan egy sportoló? Ki a faszt érdekel a véleménye? Politikai szempontból ugyanolyan senki, mint mi itt ezen az oldalon.. végeredményben majdnem mindenki senki, csak túl nagy jelentőséget tulajdonítunk magunknak.
#23
#18: Ojjjeeeeeeee bizonybizony
#22
Pepe lö Pici nincs benne mert ráerőszakolja magát a cica lányra és az milyen már de a Mechanikus narancs szereplői lehetnek. Elég szánalmas.
#18
#16: Ajvé, beszólt megmondó kapitány.
#17
Fura kommentek ezek egy Space Jam alatt. Politika, BLM, meg ilyen hülyeségek. Mondjuk ki együtt: rohadtul unatkozunk :D
#16
Azért az tényleg durva ha valakit egy rajzfilm ELŐZETESE ennyire tud triggerelni :D ha nem tetszik nem nézed meg, sokkal komolyabb a mostanra kiépült hisztitársadalom, mint bármi más, de ha nektek ez jó akkor hajrá. Mellesleg érdekelne, hogy az itt triggerelt emberek közül hányan akarták megnézni vagy hányan fogják megnézni
#14
#13: Mért ezzel az üzenettel amit irtál te nem politizálsz ??? ( meg rajtad kivűl még páran ) azért ez vicces hogy itt van egy film bemutató ami első sorban egy családi film ahol a szűlők és gyerekek csak egy jót szeretnének nevetni és kitértek arra hogy lebron james szeret politizalni mikőzben ti ugyan ezt teszitek -:) mindezt ugy hogy a filmről vagy a trailerben látott képsorokról egy bűdős szó nem esik. Gondolom egy ilyen filmnél a szülők de főleg a gyerekek pont azzal lesznek elfoglalva amikor nézik hogy lebron james szeret politizálni. -:)
#12
Hírek meg előzetes alapján. Ez is családbarát multikulti ball liberális propaganda film lesz. Nem fogom megnézni ezt a szemetet.
#11
#10: Nem ez a lényeg, hanem egyszer a kosárpályára viszi a BLM témát, aztán meg neki támad egy másik csapat menedzserének, hogy nem kéne politizálni, mert az támogatta a hongkongi tüntetőket. Rohadt egy kétszínű alak.
#10
#5: "Hogy képzeli azt mondani hogy el vannak nyomva a feketék, hisz ebben a kosárlabdázásról filmben is több fekete van mint fehér!!!!"
#9
#8: Azért milliók sanyargatása egy kicsit más, mint egy mese ami nem annak készült aki kiakad tőle. Gyerekek biztos nagyon fogják élvezni, mellesleg az első Space Jam sem volt semmi extra egy átlag rajzfilmen kívül.
#8
#7: Ez olyan dolog, hogy sosem fogok Észak-Koreába menni, de attól még mardos a tehetetlen düh amiatt, ami ott megy.
#7
Kár hogy nem rajzfilmfigurák lesznek Tapsiék, ezekkel a cgi cuccokkal szerintem pont a korábbi stílusát nyírták ki. Mindenesetre látszik, hogy gyerekeknek készül, szóval nem értem miért akad ki pár ember aki sanszosan meg se fogja nézni :D