Kiderült pár érdekesség a Dying Light 2-ről

A Techland nemrég egy interjú keretein belül mesélt a Dying Light 2 munkálatairól, amiből többek között megtudtuk, hogy továbbra is készül a játék PS4-re és Xbox One-ra, valamint kiderült, hogy mennyi idő lesz kipörgetni a zombis kalandot.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#3
#2: Franc tudja, már nehéz elmenni rajtuk hogy épp mit hogyan csinálnak/mondanak. De remélem hogy minimum olyat tesznek le az asztalra mint az első része, az kategóriája legjobbja (open world zombis motyó). Épp leszedtem újra, ma is ugyanúgy el tudok merülni benne.
#2
#1: ja meg a másik kicsit érdekes az a játékidő... ha 4x akkora a map, tele van változó cuccal, vertikálisan sokkal több mint az előd, akkor hogy a rohadt életbe kapunk kb ugyan olyan számokat? Nekem majdnem 90 órám van az elsőben hellraid nélkül, kiegészítővel, árkáddal, meg collectible gyűjtéssel, ami nem sokkal több mint egy kb 60 óra alapjáték mellékküldetésekkel
#1
normális esetben,. egy játéknál, ami nagyon érdekel végigolvasnám angolul, de az említett negatív hírek miatt, ebbe csak beletekertem, és csak annyira térnek ki, hogy valami átváltás hatással volt a fejlesztésre de már minden jó, ezzel szemben az előző hír sokkal durvább volt, amiről egyáltalán nem beszéltek
(kit érdekel az engine, mikor ilyen jön: "folyamatos irányváltásoknak köszönhetően már a fejlesztők sem tudják, mi lehet a remélt végeredmény")