Kiszivárgott videón a Rainbow Six: Parasite

  • Írta: szlav
  • 2021. április 5.
  • Videó
Link másolása
Sorra szivárognak a gameplay-felvételek a korábban Quarantine alcímen ismert Rainbow Six: Parasite korai változatáról. Ezúttal 5 percen át figyelhetjük Elát, miközben elbánik a fertőzöttekkel.

Az internet eldugottabb bugyraiban már egészórás felvételek is feltűntek a Ubisoft új lövöldéjéről, most azonban végre "nézhető" minőségben is belepillanthatunk a Rainbow Six: Parasite játékmenetébe. A Rainbow Six: Siege alapjaira építő kooperatív horrorlövöldét a 2019-es E3-on mutatták be, ekkor azonban a játék még a Quarantine alcímet viselte - a szó az elmúlt év eseményei miatt elég keserű konnotációkat nyert, úgy tűnik tehát, hogy végül a Parasite felirat kerül majd a dobozra.

No, de kanyarodjunk is vissza a mai videónkhoz, amelyben 5 percen át figyelhetjük, hogy Ela, a Rainbow Six: Siege egyik ismerős operátora megbirkózik a teljesen idegennek ható fertőzöttekkel. Könnyen kiszúrhatjuk, hogy a népszerű online lövöldében használatos taktikai eszközök és a karaktereink mozgása lényegében változatlan marad, de a játék dinamikája óriási mértékben megváltozik majd.

A Rainbow Six: Parasite nem kapott még pontos megjelenési dátumot, de várhatóan még idén megérkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

10.
10.
JohnSpartan
#9: Ez így nem igaz. Ha van elég kitartásod hogy felvegyed a fonalat simán bele lehet rázódni. Inkább az a gond hogy csapatot is kell találj mert tök egyedűl nincs értelme belevágni a toxikus community-e miatt. Ha nincs egy csapat az öngyilkosság ebben a játékban.

Az hogy támogatják a játékot az mind szép és jó, de nem ilyen fórmában. Már sokszór leírtam hogy nem az új karakterekre kéne koncentrálni mert így se látsz mást csak azt hogy a régi bevált karakterek pörögnek. Néha 1-2 új karakter előkerűl egy ranked alatt de bannolásnál is ugyan azokat szedik ki egyfolytában. Így nincs is sok értelme a bannolás rendszernek...
A pályákat úgy kéne alakítani szerintem hogy ne lehessen támadóként egyből leplantolni egy fal eltüntetésével, hanem olyan helyeken lenne a bomba ahol nehezebben lehetne megközelíteni. Csomó pályán olyan közel van a bomba az èpület szèlèhez hogy esélytelen levédeni ha nincs vagy 3 falvédő karakter akikkel váltva ki tudjátok pikkelni a falrobbantókat. Ez egyből megoldaná azt a problémát hogy ugyan azok a támadó és védő karakterek vannak egyfolytában. Nagy problèma hogy pályafüggő mit hoz a csapat és azzal ki is merűlnek a taktikai lehetòsègek.

Meg még sok más kis apróság ami csak gátólja a kreativítást és a változatosságot. Így elèg hamar unalmassá és monotonná válhat a játékmenet...
9.
9.
shatterhand
Jó lesz ez nekem. R6-be beugranák, de hát az újaknak esélye sincs belerázódni annyira HC már a játékosok többége. Emiatt viszont nem is tud bővülni.
Egyszerre jó és rossz ez a folyamatos támogatása a R6-nek.
6.
6.
Obi Wan Kenobi
Az operation outbreakből csináltak egy Left 4 Dead klónt. Nem hiszem hogy lesz esélye az előbb említett játék rajongóit elcsábítani, de ne legyen igazam
5.
5.
Anti4730
Ez valami rettenet szerintem, jezusom.
4.
4.
Bauff
Hát igen, nálam pl a Raven Shield a best, egy játék tudta felülmúlni, az pedig a SWAT4 :)

Első bejelentése amikor még más neve volt érdekesnek tűnt, de most így ezt látva totál gagyi, pedig bíztam egy jó horroszerű PvE játékban...
2.
2.
Én a régi PC-s első résszel játszottam, aminek Rainbow Six volt a címe. 1999-es megjelenés szerintem, de talán 2000 vége fele néztem meg havernál egy bika gépen. Halálosan komoly katonai cucc, terroristák, tervezgetés, másodperc tört része alatti döntések, meg minden. Nagy komolykodás volt az egész, de pozitív értelemben. Mára meg nemhogy multis, de még zombie shooter is lett belőle. Úgyhogy nem hiszem, hogy bárki megvádolhatná az Ubit, hogy soha nem változtat a játékain... de ezt kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...