Kiszivárgott videón a Rainbow Six: Parasite

Sorra szivárognak a gameplay-felvételek a korábban Quarantine alcímen ismert Rainbow Six: Parasite korai változatáról. Ezúttal 5 percen át figyelhetjük Elát, miközben elbánik a fertőzöttekkel.

Az internet eldugottabb bugyraiban már egészórás felvételek is feltűntek a Ubisoft új lövöldéjéről, most azonban végre "nézhető" minőségben is belepillanthatunk a Rainbow Six: Parasite játékmenetébe. A Rainbow Six: Siege alapjaira építő kooperatív horrorlövöldét a 2019-es E3-on mutatták be, ekkor azonban a játék még a Quarantine alcímet viselte - a szó az elmúlt év eseményei miatt elég keserű konnotációkat nyert, úgy tűnik tehát, hogy végül a Parasite felirat kerül majd a dobozra.

No, de kanyarodjunk is vissza a mai videónkhoz, amelyben 5 percen át figyelhetjük, hogy Ela, a Rainbow Six: Siege egyik ismerős operátora megbirkózik a teljesen idegennek ható fertőzöttekkel. Könnyen kiszúrhatjuk, hogy a népszerű online lövöldében használatos taktikai eszközök és a karaktereink mozgása lényegében változatlan marad, de a játék dinamikája óriási mértékben megváltozik majd.

A Rainbow Six: Parasite nem kapott még pontos megjelenési dátumot, de várhatóan még idén megérkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

10 komment - szólj hozzá!