Erős a PlayStation Now áprilisi felhozatala

Nem aprózza el az áprilisi játékait a PlayStation Now. A Sony előfizetéses szolgáltatása két jókora AAA-kategóriás, kooperatív játékra kihegyezett címmel és egy kiváló indie játékkal bővíti a kínálatát.

Ebben a hónapban biztos, hogy nem fognak unatkozni a PlayStation Now előfizetői. Habár az szolgáltatás ezúttal csak három játékkal bővül, nincs okunk a szájhúzásra, hiszen elég komoly címekről van szó. Íme, ezek a címek érkeznek április 7-én:

A felhozatal legfrissebb darabja nem más, mint a Marvel's Avengers. Habár a Square Enix szuperhősös játéka nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kampánya egy végigjátszást mindenképpen megérdemel, ráadásul a next-gen frissítéseknek és Hawkeye új fejezetének köszönhetően az időzítés is nagyszerű.

A hónap második nagy ütőkártyája a Borderlands 3, amely 2019 nyara óta zakatol megállíthatatlanul. A Sony időzítése itt is makulátlan, hiszen április 8-án érkezik a Director's Cut, ami a csalóka név ellenére valójában a szezonbérlet második felét takarja. Jóllehet, a PlayStation Now az alapverziót kínálja, az azonban önmagával is óriási mennyiségű tartalmat jelent.

A sort a Hinterland Studio belsőnézetű túlélőjátéka, a The Long Dark zárja. Az ezzel járó stigma azonban ne vezessen félre bennünket, itt ugyanis a túlélés nem csupán egy hangzatos jelző. Kanada fagyos, északi erdejeit járva a legnagyobb ellenfelünk maga a hideg lesz, így előbb-utóbb megtanuljuk majd tisztelni a természet erejét.

2 komment - szólj hozzá!