The Walking Dead - a nyár végén jön az utolsó évad

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A minap befejeződött a The Walking Dead alaposan elnyújtott tizedik évada, de nem kell már sokat várnunk a folytatásra sem, amely egyúttal pontot tesz majd a sorozat történetének végére.

A The Walking Dead készítői a tizedik évad befejezésével párhuzamosan, egy rövid teaser társaságában jelentették be, hogy augusztus 22-én veszi kezdetét a sorozat következő és egyben utolsó szezonja.

A befejezés huszonnégy epizódot vonultat majd fel, vagyis a szokásosnál jóval hosszabb lesz, még a koronavírus-járvány miatt maratonira nyúlt tizedik évadot is lepipálja majd. Angela Kang showrunner szerint az utolsó részek minden korábbinál több akciót és zombit ígérnek, új történetekre és eddig nem látott helyszínekre számíthatunk, miközben a túlélők egy csapatba verődve próbálják újraépíteni mindazt, amit a Suttogók elvettek tőlük. 

Habár a The Walking Dead alapsorozata 2022-ben így véget ér, nem maradunk sokáig The Walking Dead-adaptációk nélkül, hiszen 2023-ban érkezik Carol és Daryl spin-offja, készül egy antológiasorozat Tales of the Walking Dead címmel, és Rick is megkapja a maga filmjét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...