E3 2021: Teljesen ingyenes lesz a digitális expó

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Entertainment Software Association az imént elárulta az első részleteket az idei E3-ról, amit rendhagyó módon kizárólag online tartanak meg. A korábbi hírekkel ellentétben az expó teljesen ingyenes lesz.

Az E3 mögött álló Entertainment Software Association bejelentette, hogy az idei expót június 12-15. között rendezik meg, és az előzetes híreknek megfelelően kizárólag digitális formában tartják meg. A szervezők azt is leszögezték, hogy az esemény teljesen ingyenes lesz: korábban lehetett arról hallani, hogy fizetős tartalommal is készülnének, de úgy tűnik, erről végül letettek.

Az ESA már az első résztvevőkről is említést tett, eszerint a digitális esemény mögé beállt a Nintendo, az Xbox, a Capcom, a Konami, a Ubisoft, a Take-Two Interactive, a Warner Bros. Games és a Koch Media is. Habár a szervezők szerint további nevekre is számíthatunk majd, egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a Sony és az Electronic Arts már-már a megszokott módon a hiányzók listáját gyarapítja majd.

A tavalyi E3 a koronavírus-járvány miatt elmaradt, az ESA digitális eseménnyel sem készült akkor. Noha a vakcinák miatt idén nyárra valamivel jobb lehet a helyzet, úgy tűnik, a szervezet a biztos utat választotta a kizárólag online elérhető eseménnyel, és csak 2022-ben térne vissza a megszokott formában - szemben például a Gamescommal, amit hibrid módon szeretnének megtartani augusztusban.

2.
2.
#1: Pénzt akartak kérni azért, hogy neten nézhesd a videót.
1.
1.
Viktor_The_Best
Ezt hogy ertik hogy ingyenes lesz? Nem ertem. Ha nem lesz ott egy nezo sem akkor ki az isten fizetne nekik. Lehet csak az en agyam ilyen most hogy nem erti ezt. Valaki elmondana, hogy hogy van ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...