xCloud - futótűzként terjed a touch control

Az Xbox Game Pass előfizetői mindenhová magukkal vihetik a játékaikat - feltéve persze, ha a zsebükben ott lapul egy androidos mobilkészülék. És habár nem minden cím támogatja az érintőképernyős irányítást, a lista folyamatosan bővül.
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
#17: Tök komolyan, te most szándékosan vagy ilyen értetlen ? Ki beszélt arról hogy xy játék GP-ben van, de én AZÉRT IS megveszem mert égeti a zsebem a pénz ? Senki se erről beszélt. Hanem ha kijön egy cím, és AZZAL AKAROK JÁTSZANI, akkor MEGVESZEM, és nem várok hogy "hátha egyszer jön GP-be" ( vagy nem ).
Ha neked ( vagy bárkinek ) jó az ami ott épp van mert "csak játszani akarsz valamivel" és ami nincs benne arra sose költesz, akkor fasza, lehet örülni, de azért ne legyen már más hülye mert másképp gondolja...
#17
#15: Ha elolvasod amit írtam rájössz sehol nem írtam olyat amiről beszélsz..

Games passon belüli dolgokról írtam tisztán és érthetően

"De minek vegyek bármit 70 euroért ha ott van a havi filléres game passba"

Mert ez számomra kidobott pénz.. az igaz hogy kikerülhet akár 1 hónap múlva is a cucc.. de a full single játék simán kijátszható és a legtöbb játékot az ember első se veszi többet..sőt sok kiadó szerint a sokmilliós példányban leadott játékaikat többen végig se játsszák..
Vannak olyanok akik még így is megveszik a terméket az az ő dolguk. :)
#16
#13: Kész szerencse, hogy még sosem olvastuk ezt a kommentet. Ki is találtam amúgy a szuperhős neved: Kakadu-Man. Hogy teccik?
#15
#13: Kicsit komolyra fordítva, nekem is GPU van, és jó is. De az hogy sok olyan ember van aki KONKRÉT játékkal akar játszani, és nem "valamivel ami a csomagban van" miért olyan meglepő ? És uram bocsá, ezért pénzt is hajlandó adni... Ez olyan mint a menzán a menü. Befizeti az ember, és eszi ami "benne van", végül is jóllakik... és van aki meg azt akarja enni amit épp megkíván aznap. De ez akár "keverve" is mehet. Jó a menü, de néha veszel hozzá valamit. Ilyen egyszerű ez.
#14
#10: "akkor sose legyek felnőtt"

Ettől nem kell tartanod ;)
#13
#12: A fizetésemből gazdálkodok. Engem nem 1-2 hanem 20-30 havi game se vinne csődbe. De minek vegyek bármit 70 euroért ha ott van a havi filléres game passba vagy pc-n utána dobják majd később ingyen? És nem Crytek a világ ellen ,mert a 20 millió game passos nem a multiért game passos...
#12
#10: Kiragadhatod belőle ezt az egy szót felőlem, nemtudom miből gazdálkodsz egy hónapban de engem anyagilag nem terhel meg havi pár játék ha egyáltalán veszek valamit, ezért nem látom pénz kidobásnak.Az meg, hogy egy bundlekkal seftelo buborékban vagy egyértelmű, ahogy az is, hogy normális helyzetben havi 1-2 játék 70 euróért még nem kéne csődbe vinnie egy felnőttet. Crytek a világ ellen
#11
Mindennek örülök, ami felhő és mobil, de amikor először próbáltam xCloud-játékot (a Dead Cellst és a Minecraft Dungeonst) érintéssel, akkor nagyon suta volt az irányítás az eleve mobilos játékok (pl. a mobilos Dead Cells) irányításához képest. Remélem, ezen javítottak már.

Én is inkább a PC-s felhőjátékot várom. Vagy inkább azt, hogy ami xCloud-kompatibilis, azt ne kellejen telepítenem Xboxra.
#10
#9: Már értem

Felnőtt = ki******a pénzt feleslegesen mindig tanulok valamit..akkor sose legyek felnőtt :)
#9
#6: A te buborékodat leszámitva szerintem a felnőtt játékosok nagy százalékát
#8
#6: En is szívesen vennék 70-80 euróért igazi, minőségi tripla A címet a Microsofttól. Nem mindenki az anyjával lakik 36 évesen...
#7
#6: Engem, pl.
#6
#5: Kit érdekel az olyan game amíg havi 600 ft alatt tolhatod azt amit más 70 eurokért?
#5
#3: Valójában tök bírom a Microt, és GPU előfizető is vagyok. Minden szolgáltatásuk király. Egy valami hiányzik tőlük : egy olyan játékbejelentés, amitől padlót fogunk.
#4
Inkább a pc-s felhővel dolgozzanak végre..Mondjuk elképzelni nem tudom , hogy mobilon ennyien nyomnák ezeket hogy folyamatosan készülnek ezek...
#3
#1: Miért kell ilyen negatívnak lenni? :/
#2
jo lett volna ez 10eve mikor annyit utaztam, hogy dobbenetes. igaz akkor meg szines mobil sem volt
ez a jovo
#1
Tehát azért vette azt a sok fejlesztócsapatot a Micro, hogy a mobilos irányítást megoldják! Már értem!