Switchre látogat a remake-elt Destroy All Humans!

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Switchen is támad a Mars! A Destroy All Humans! tavaly júliusban megjelent remake-je idén nyáron a Nintendo hibrid konzolján is tiszteletét teszi, és ráadásul két gyűjtői kiadásra is lecsaphatunk majd belőle.

A Black Forest Games által tavaly újrakevert Destroy All Humans! idáig PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra volt elérhető, ám hamarosan ez megváltozik, ugyanis június 29-én Nintendo Switchen is leigázzák a Földet az idegenek. A switches kiadáshoz alapértelmezetten letölthető lesz majd a Skin Pack, ami tartalmazza az összes eddig kiadott játékon belüli öltözéket.

A Destroy All Humans! ráadásul két gyűjtői változatban is megvásárolható lesz a hibrid konzolra, amiből az egyik a DNA Collector’s Edition fantázianevet viseli, és a következő extrákat tartalmazza majd egy prémium dobozba csomagolva: egy sötétben is világító Crypto’N’Cow-figurát, egy kulcstartót, egy nyomogatható antistressz játékot, hat litográfiát és a fent említett in-game skineket. A gyűjteményért 150 eurót kell majd kicsengetnünk.

A Crypto-137 Editionért cserébe már viszont 400 eurót kell a kasszáknál ott hagynunk, azonban ez a kiadás - azon felül, hogy tartalmaz mindent, amit a DNA Collector’s Edition - még egy Crypto-137-bábúval, valamint egy (a maga módján meglehetősen bizarr) hátizsákkal is bővíti majd a kollekciónkat.

1.
1.
crytek
És hamarosan a game passba is jön. Mostanában a MS szereti ezeket előre bebénázni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...