Diablo II: Resurrected - ilyen volt, ilyen lett

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 9.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról korábban beszámoltunk, kezdetét vette a Diablo II: Resurrected technikai alfatesztje, ennek megfelelően az első hosszabb gameplay videók is befutottak a játékról. Kezdjük egy összehasonlítóanyaggal!

Nem volt nehéz dolga a GameSpotnak, mikor összehasonlítóvideót szeretett volna készíteni a Diablo II: Resurrectedről, hiszen a játékban egy gombnyomásra válthatunk a megújult és a klasszikus megjelenítési mód között. Az alábbi mozgókép a Sorceress kalandozásait örökíti meg az első fejezetből:

A különbség elég látványos, újraalkotott assetek, megújult animációk és tükörsima framerate jellemzi a felújított játékot, és bár a játékmenet alapvetően változatlan maradt, a kezelőfelületen finomítottak a fejlesztők, és néhány kényelmi változtatásnak is örülhetünk majd. A játék egyébként 16:9-es képarány mellett fut, de ha az eredeti látvány mellett pörgetjük, visszavált 4:3-asra.

A Diablo II: Resurrected még idén megjelenik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre, és bétatesztelhetjük is majd. A bevállalósabbak egy közel négyórás streamet is megnézhetnek a technikai alfatesztről:

1.
1.
Unknown
Alig bírom kivárni a megjelenés napját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...