19 percig pörög a Path of Exile 2

Hosszabb hallgatás után újabb játékmenet-előzetessel jelentkezett a Grinding Gear Games csapata a Path of Exile 2 kapcsán, amiben több mint tizenkilenc percen keresztül csodálhatjuk meg az ARPG második fejezetét.

Utoljára még tavaly nyáron hallhattunk a Path of Exile 2 felől, ami nem csoda, ugyanis a fejlesztő Grinding Gear Games az elmúlt időszakban inkább az előző rész kiegészítőire fókuszált. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a stúdió elfelejtette volna az ARPG második epizódját - ami egyébként is furcsa lenne, hiszen a második rész afféle kibővített és továbbfejlesztett manifesztációja lesz az alap Path of Exile-nak.

A legújabb gameplay videóban a játék második fejezetébe pillanthatunk bele, ami kalandorainkat a Vastiri Desert kietlen pusztáiba kalauzolja majd. Akció közben láthatjuk még a nyílpuskákat és lándzsákat használó kasztot, de a feljavított animációk és a sokkal részletesebben ábrázolt világ is azonnal szemet szúrhat a széria rajongóinak.

A Path of Exile 2 a tervek szerint 2022-ben érkezhet: így nagy eséllyel a Diablo IV lesz az aktuális ellenfele a műfajban, ami egy kemény meccsnek ígérkezik, de az akció-RPG-kedvelők valószínűleg csak profitálnak majd ebből a versengésből.

Mindeközben pedig a Grinding Gear Games bejelentette az első rész legújabb expanzióját is, ami az Ultimatum elnevezést kapta, és már az első (több mint húszperces) trailer is befutott róla:

A Path of Exile: Ultimatum április 16-án érkezik PC-re, majd egy kicsivel később, április 21-én konzolokra is ellátogat.

3 komment - szólj hozzá!