19 percig pörög a Path of Exile 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 9.
  • Videó
Link másolása
Hosszabb hallgatás után újabb játékmenet-előzetessel jelentkezett a Grinding Gear Games csapata a Path of Exile 2 kapcsán, amiben több mint tizenkilenc percen keresztül csodálhatjuk meg az ARPG második fejezetét.

Utoljára még tavaly nyáron hallhattunk a Path of Exile 2 felől, ami nem csoda, ugyanis a fejlesztő Grinding Gear Games az elmúlt időszakban inkább az előző rész kiegészítőire fókuszált. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a stúdió elfelejtette volna az ARPG második epizódját - ami egyébként is furcsa lenne, hiszen a második rész afféle kibővített és továbbfejlesztett manifesztációja lesz az alap Path of Exile-nak.

A legújabb gameplay videóban a játék második fejezetébe pillanthatunk bele, ami kalandorainkat a Vastiri Desert kietlen pusztáiba kalauzolja majd. Akció közben láthatjuk még a nyílpuskákat és lándzsákat használó kasztot, de a feljavított animációk és a sokkal részletesebben ábrázolt világ is azonnal szemet szúrhat a széria rajongóinak.

A Path of Exile 2 a tervek szerint 2022-ben érkezhet: így nagy eséllyel a Diablo IV lesz az aktuális ellenfele a műfajban, ami egy kemény meccsnek ígérkezik, de az akció-RPG-kedvelők valószínűleg csak profitálnak majd ebből a versengésből.

Mindeközben pedig a Grinding Gear Games bejelentette az első rész legújabb expanzióját is, ami az Ultimatum elnevezést kapta, és már az első (több mint húszperces) trailer is befutott róla:

A Path of Exile: Ultimatum április 16-án érkezik PC-re, majd egy kicsivel később, április 21-én konzolokra is ellátogat.

3.
3.
Lorthirash
#2: Akkor próbáld ki LostArk-ot 1000x jobb mint a diablo. Diablo 3 igazából egy fostalicska lett.

2.
2.
DarkLord
Én Diablo párti vagyok meg ennek a PoE-nak az első része se rántott be, de amit eddig erről a 2. részről láttam az brutálisan jónak tűnik és a Diablo 4 nem hozta ezt eddig ilyen szinten szerintem...de majd meglátjuk, hamár komolyabb cuccok lesznek mindkét játékból, de így látványra/játékmenetre most nekem erősebbnek tűntek a PoE 2 anyagai.
1.
1.
Fletley
"masodik fejezetenek masodik fejezetet" khm...

Valamint a PoE-be nem a kasut használ fegyvereket. (mindenki hsznalhat mindent) a lándzsa es a crossbow szimplán uj weapon base ami eddig nem volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...