Pletyka: készül a The Last of Us remake-je PS5-re

Az általában igen jól értesült Jason Schreier azt állítja, hogy már nagyban készül PlayStation 5-re az első The Last of Us remake-je, és a projekten közösen dolgozik a Naughty Dog csapata és a Sony Visual Arts Service Group.

Habár az eredetileg még PlayStation 3-ra megjelent The Last of Us már PlayStation 4-en megkapta a remasterelt kiadását, nagyon úgy tűnik, hogy nem áll meg Joel és Ellie generációkon keresztül átívelő utazása, ugyanis a Bloomberg szerint már készül a játék remake-je PlayStation 5-re.

Az ilyen témákban általában kifejezetten jól értesült újságíró, Jason Schreier szerint a The Last of Us remake-jén eredetileg a Sony Visual Arts Service Group néven futó belsős csapat kezdett el dolgozni, végül azután (érthető okokból) csak a Naughty Dognál kötött ki a projekt. A Visual Arts Service Group - akik egyébként már számtalan nagy PS-exkluzív játék fejlesztésébe besegítettek - így most másodhegedűsként asszisztálnak a pajkos kutyáknak.

Természetesen mindez még csak pletyka, de azért az mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy Schreier általában igen ritkán téved ilyen témákban.

20 komment - szólj hozzá!