Nagyot bővült a Spellbreak

  • Írta: gorien
  • 2021. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Spellbreak a battle royale-formulát mágikus rúnákkal és látványos varázslatokkal képzeli el géppuskák és gránátok helyett. Ahogy más zsánerbéli játékok, ez is fejezetekre bontva bővül, a legújabb az eddigi legnagyobb frissítése.

A Proletariat varázslós battle royale-ja, a free-to-play modellt követő Spellbreak tavaly ősszel jelent meg, és habár nem forgatta fel a zsánert, egy biztos kis játékosbázist összegyűjtött magának. Ahogy sok műfaji társa, úgy ez is fejezetekkel építkezik, és a héten jött el a legújabb felvonás, ami a The Fracture alcímet kapta.

A frissítéssel a játék kapott egy új szezonális rangrendszert, felfedezni való elemi oltárokat és persze vadonatúj vásárolható skineket is. Átdolgozták némileg a Baneheld térképet is, de a legnagyobb újdonság a Dominion játékmód. Ebben ötfős csapatok küzdenek egymás ellen, hogy területeket elfoglalva és megtartva vívják ki a győzelmet.

A Spellbreak Nintendo Switchre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelent – utóbbin elmúlt a kezdeti Epic-exkluzivitása, már Steamen is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...