Hiánycikk lehet idén a Nintendo Switch is

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 12.
  • Hardver
Link másolása
A PlayStation 5, az Xbox Series X és a videokártyák mellett a Switchet is elérheti az év második felében a félvezetőhiány, és akkor a hibrid konzolt is jóval nehezebb lesz majd megtalálni a boltok polcain, mint jelenleg.

Nem fogják a szívükbe zárni a játékosok a 2020-as és 2021-es évet, hiszen nem elég, hogy a szűkös videokártya-kínálat miatt az egekbe szöktek a GPU-k árai, de PlayStation 5-öt vagy Xbox Series X-et sem épp a legkönnyebb dolog beszerezni. A Nintendo egyelőre megúszta ezt a kényes helyzetet, viszont a cégóriás vezetője szerint (via VGC) ez lehet, hogy idén megváltozik.

Shuntaro Furukawa elmondta, hogy jelenleg még nincs problémájuk a Switch gyártásával, de ha a félvezetőhiány 2021 második felében sem oldódik meg, akkor több mint valószínű, hogy a hibrid konzol ugyanolyan hiánycikk lesz majd, mint a Sony vagy a Microsoft újgenerációs gépei.

A Nintendónak ez különösen nagy probléma lehet, amennyiben igazak a pletykák, és az idei év végén valóban egy erősebb Switch-modellt szeretne majd a piacra dobni.

2.
2.
Fooxfire
Akkor nem a legjobb ötlet hogy pont most akarom eladni ?! Gondolom nyáron kicsit többet kapnék érte
1.
1.
Falcon
Rohanok is venni egyet gyorsan még van
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...