Ismét egy új név a Borderlands-film fedélzetén

  • Írta: gorien
  • 2021. április 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A Borderlands-film háza táján nem áll meg a casting, újabb színészt jelentettek be a produkcióhoz. A friss csatlakozó Janina Gavankar, aki a legtöbb korábban felfedett karakterrel ellentétben egy új, a filmhez kitalált figura bőrébe bújik.

A múlt héten felfedték a Borderlands-filmadaptáció történetét, ezzel együtt pedig az is kiderült, hogy a film több ponton is el fog térni a játékok cselekményétől – Randy Pitchford szerint úgy képzeljük el, mint a Marvel Filmes Univerzum és a képregények kapcsolatát. Ez a cselekménybeli eltéréseken túl arra is lehetőséget ad, hogy eddig nem látott karaktereknek adjanak fontos szerepet: ilyen lesz Haley Bennett még be nem jelentett figurája, és egy ilyen szerepre vették fel Janina Gavankart is.

Janina Gavankar, akit a Star Wars: Battlefront II-ből ismerhetünk, Iden Versióhoz hasonólan most is egy nagy hatalmú katonai vezető lányát fogja alakítani: Knoxx parancsnok az apját, Knoxx tábornokot követve lépett be a Crimson Lance-hez, ami az Edgar Ramirez alakította Atlas magánhadserege.

Az Eli Roth rendezésében és Craig Mazin forgatókönyve alapján készülő produkciót többek között Budapesten is fogják forgatni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...