Ismét egy új név a Borderlands-film fedélzetén

A Borderlands-film háza táján nem áll meg a casting, újabb színészt jelentettek be a produkcióhoz. A friss csatlakozó Janina Gavankar, aki a legtöbb korábban felfedett karakterrel ellentétben egy új, a filmhez kitalált figura bőrébe bújik.

A múlt héten felfedték a Borderlands-filmadaptáció történetét, ezzel együtt pedig az is kiderült, hogy a film több ponton is el fog térni a játékok cselekményétől – Randy Pitchford szerint úgy képzeljük el, mint a Marvel Filmes Univerzum és a képregények kapcsolatát. Ez a cselekménybeli eltéréseken túl arra is lehetőséget ad, hogy eddig nem látott karaktereknek adjanak fontos szerepet: ilyen lesz Haley Bennett még be nem jelentett figurája, és egy ilyen szerepre vették fel Janina Gavankart is.

Janina Gavankar, akit a Star Wars: Battlefront II-ből ismerhetünk, Iden Versióhoz hasonólan most is egy nagy hatalmú katonai vezető lányát fogja alakítani: Knoxx parancsnok az apját, Knoxx tábornokot követve lépett be a Crimson Lance-hez, ami az Edgar Ramirez alakította Atlas magánhadserege.

Az Eli Roth rendezésében és Craig Mazin forgatókönyve alapján készülő produkciót többek között Budapesten is fogják forgatni.

0 komment - szólj hozzá!