Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.

Nem jelölt meg pontos dátumot a Ubisoft, hogy mikor kapcsolja le több régi játékának is a szerverét, de az már biztos, hogy az év vége előtt elérhetetlen lesz az online rész a Ghost Recon: Future Soldierben, a Rainbow Six: Lockdownban, a Rainbow Six: Vegasban és a Rainbow Six: Vegas 2 PC-s, xboxos és playstationös verziójában.

A kiadó a fenti címeken kívül megjelölt még pár PC-s játékot, amiknek szintén lelövi a szervereit, azonban ezeknél sem kaptunk pontos időpontot, mindössze a június 1-jére bökött rá kapaszkodóként a Ubisoft. Így tehát nagy valószínűséggel valamikor a nyár folyamán az Assassin's Creed II, a Prince of Persia: The Forgotten Sands, a Far Cry 2, az Anno 1404, a Might & Magic: Clash of Heroes, a Splinter Cell: Conviction, a The Settlers 7 és a Might & Magic X: Legacy szintén online támogatás nélkül marad majd.

Érdemes kiemelni, hogy nem mindegyik játékban található többjátékos mód, de a szerverek lekapcsolása a felnyitható tartalmakat is érinti, illetve a Ubisoft Connect-fícsörök sem fognak innentől működni az adott címeknél.

11 komment - szólj hozzá!