Lekapcsolja régi játékai szervereit a Ubisoft

Még az idén több régi játékának is lekapcsolja a szerverét a Ubisoft. Habár nem mindegyik érintett cím rendelkezik multiplayerrel, a felnyitható tartalmak az összes játékban elérhetetlenek lesznek majd.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#11
Ezért jó a P2P rendszer
#10
#9: * tévedés *
#9
#8 Hát ilyen középkori kardozós baxóst nem, de egy jó Rambósziksz vagy Splinter mindig jöhet :D
#8
Olyan hatalmas multi és achievement rajongó vagyok, hogy az én szemszögemből semmiben sem befolyásolja a fenti játékokat. De amúgy is, ki volt úgy vele, hogy ma délután nyomat egy AC2 multit?
#7
#3 és #6 Azért ne cukorkodjunk már az Ubival. A Gameranger amúgy vígan elbírná. Ott mindig van forgalom és igény a régi LAN partikra, valamint van opció ha mégjátszanál vele a multiban.
Persze tudom, hogy mai lurkók csak az űbercsili vacsiúj játékokkal hajlandók játszani pár napig.
#6
Bármennyire is demagóg, ilyen régi játékok szervereit fenntartani már talán a nettó környezetszennyezés kategória lenne. Sok mindenért lehet szidni az Ubit, de nem bánom hogy ezekbe már nem ölnek erőforrásokat.
#5
#3: Volt rá kb. 10-15 éved, hogy kipróbáld ezeket.
#4
#3 Na igen ! Teljesen egyetértek veled.
#3
LAN supportot legalább ilyenkor adnának a játékokhoz. Azért nonszensz, hogy lassan coop/multi játékokat nem lehet többé kipróbálni mert ezek lelövik a szervereket.
#2
De legalább kerülne át a működtetés mondjuk a Gameranger-re, de azok se frissítettek már 3 éve, pedig lenne szerverigény a régi játékokra.
Így vesznek el klasszikus multis élmények :(
#1
Mostanában mintha szokatlanul sok minden alól kirántatnák a szőnyeget.