Microsoft Flight Simulator - irány Európa!

  • Írta: gorien
  • 2021. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
Japán, Észak-Amerika és Nagy-Britannia után továbbmegyünk keletre, ezúttal az európai kontinens néhány országa élvezheti, hogy az Asobo Studio fáradhatatlanul dolgozik a Microsoft Flight Simulator tájainak egyre szebbé tételén.

A Microsoft Flight Simulator egyre csak bővül és szépül. A legutóbbi World Update a britekre fókuszált, most azonban megyünk tovább a vén kontinens felé. A már ingyenesen elérhető World Update 4 egyelőre Európa nyugati részén csinosítgat: ezúttal Belgium, Franciaország, Hollandia és Luxemburg kap egy alaposabb ráncfelvarrást.

Azon túl, hogy 3D-s fotogrammetria felhasználásával még élethűbbé tették ezeket a területeket, száznál is több új látványosság kapott helyet a repülőgép-szimulátorban, és vadonatúj Landing Challenge-ekkel is próbára tehetjük pilótatudásunkat. Ha a játék belső áruházában bezsebeljük a szintén ingyenes FRBENELUX csomagot, akkor a Pireneusok és az Alpok körül is csaphatunk egy Bush Tripet.

A Microsoft Flight Simulator jelenleg PC-n érhető el. Idén várható Xbox Series X/S-re, de pletykák szólnak arról, hogy az Xbox One is kap egy saját változatot belőle.

1.
1.
Ezt a játékot már csak azért megérte megcsinálniuk, hogy ilyen trailereket lehessen róla nyomatni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...