Új megjelenési dátumot kapott a King of Seas

A 3DClouds kalózos akció-szerepjátéka eredetileg még februárban megjelent volna, ám az utolsó pillanatban elhalasztották. Most újabb megjelenési dátumot kaptunk, amit remélhetőleg már tudnak is tartani.

A King of Seas a procedurálisan generált pályákat az egzotikus tengerekkel keveri, amelyeket egy kalózhajó fedélzetén fedezhetünk fel. Eredetileg februárban bonthattunk volna vitorlát, de a 3DClouds és a Team17 szinte az utolsó pillanatban eltolta a megjelenést. Most egy új előzetes kíséretében jelentették be az új dátumot.

Kalózkapitányként ötféle hajó és kilencszáznál is több felszerelés közül válogathatunk majd, amikor megpróbálunk a tengerek legrettegettebb legendájává válni. A történet az egymásból következő küldetésekből épül majd fel, és minél tovább jutunk, annál többen fenik ránk a fogukat – cserébe a zsákmány is egyre nagyobb és nagyobb lesz.

A King of the Seas május 25-én fog megjelenni PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. Mától elérhető egy demó a Steamen, úgyhogy kipróbálhatjuk a kalózkodást.

1 komment - szólj hozzá!