Resident Evil: Village - videón a craftolás

Remélhetőleg felkészültetek, hogy a mai nap a Resident Evil-széria soron következő epizódjáról fog szólni! A Capcom esti műsorát most beelőzte a Game Informer egy videóval, amiben a játék fejlesztési rendszerébe pillanthatunk bele.

Dörzsölhetik a tenyerüket a Resident Evil-rajongók, hiszen tegnap egy rakás concept art futott be a sorozat legújabb illesztéséről, valamint ma este egy újabb online előadással jelentkezik majd a Capcom. Addig sem maradunk azonban Village nélkül, most ugyanis a Game Informer osztott meg egy exkluzív anyagot, amiben ezúttal a játékban elérhető fejlesztési rendszer került terítékre:

A tárhely-menedzsment és a craftolás eddig is szerves része volt a szériának, ami viszont újdonság, hogy Duke - a játék hébe-hóba felbukkanó árusa - most már a levadászott állatokból kinyert alapanyagokból is képes olyan recepteket készíteni, amelyek permanens bónuszokkal ruházzak fel Ethant.

Szintén Duke-nál tudjuk majd elverni az összeharácsolt lejt is, amiből a lőszer és az egyszerhasználatos tárgyak mellett itt vásárolhatunk fegyverfejlesztéseket is.

9 komment - szólj hozzá!