Crossoverezik a Dead by Daylight és a Resident Evil

  • Írta: gorien
  • 2021. április 16.
  • Teaser
Link másolása
A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátékában a Resident Evil-szériából ismerős elemekkel is találkozni fogunk. Hogy mikkel, az egyelőre rejtély, de egy hónap múlva lerántják róluk a leplet.

Az éjjeli Resident Evil Showcase-ben a játékszéria 25. évfordulós eseményei is helyet kaptak, amely így a játékokon átívelő ünneplés következő lépéséről is lerántotta a leplet. A The Division 2 és a Rainbow Six: Siege után egy igazán otthonos közegbe, a Dead by Daylightba is beköszön a Resident Evil.

A crossover részletei egyelőre ismeretlenek, a nyúlfarknyi teaser pedig nem sokat árult el arról, mire számítsunk. Az aszimmetrikus horrorjáték számos popkulturális crossovert tudhat már a háta mögött, többek között a Silent Hill szereplői is bekerültek a játékba, de azt most még nem tudjuk, hogy a Resident Evilből túlélőket, gyilkosokat vagy helyszínt fog-e kölcsönözni.

Bővebb információt május 25-én kapunk majd, amikor a Dead by Daylight a saját ötödik évfordulóját fogja ünnepelni egy livestreammel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...