Májusban visszatér a Netflixre a Castlevania

Dátumot kapott a Castlevania-sorozat negyedik, s egyben utolsó évada. A Netflix gondozása alatt készülő animációs sorozat egy hónap múlva tér vissza, de ezzel még nem kell elbúcsúznunk a vámpírvadászoktól.

Május 13-án debütál a Netflixen a Castlevania negyedik szezonja, amely lezárja Trevor Belmont, Sypha Belnades és Alucard történetét. A 2017 óta futó adaptáció komoly nézőközönségre lelt az elmúlt években, ráadásul anyagi szempontból sem lett sikertelen a projekt - ezt bizonyítja az is, hogy a Netflix a sztori lezárása után sem engedi el teljesen a vámpírok világát.

A Deadline értesülései szerint a streamingszolgáltató egy új spin-off sorozatot készítene, ezúttal azonban az eredeti széria showrunnere, Warren Ellis nélkül, akit a közelmúltban szexuális zaklatással kapcsolatos vádak értek. Az első infók szerint mellékág az eddig megismert világban játszódna, a történet során azonban egy teljesen új szereplőgárdát ismerhetnénk meg. A Deadline sztoriját egyébként a Netflix később megosztotta Twitteren, így valószínűnek tűnik, hogy nem csupán pletykáról van szó.

17 komment - szólj hozzá!