14 percnyi törölt jelenet a Warcraft-filmből

A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikert, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt. Nekik szól az a közel 14 percnyi videóanyag, amit a Universal a törölt jelenetekből állított össze.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#1: “ Aztán meg egy igen jó 8.2-es a mezei filmeket nézők által, nuff said “

Hat igen. Nem tudom mit jelent a “mezei film” kifejezés, de ha valaki Fast & Furious-on és társain nevelkedik, akkor valóban élvezhető a film.
#3
#1: Kinek a pap, kinek a papné... Én lefordultam a kanapéról a sírástól, annyira borzasztóan gagyi volt az élőszereplős színészkedés számomra. A Lothart alakító Travis Fimmel egy borzalmas színész pl, csak mosolyogni tud. Értem én, hogy ez inkább egy szórakoztató film akar lenni, nincs is ezzel semmi baj, de az, hogy már alig emlékszem valamire a film történetéből az sokmindent elmond. Paula Patton maradt meg a legjobban, de nem a színészi teljesítmény miatt, hanem mert Paula Patton. A CGI elment, de nem volt konzisztens a minőség.
#2
A Warcraft volt az elso film szamomra, ahol az elo szereplos reszek benabbak is ihletetlenebbek voltak, mint az animaciosak. En a helyukben teljesen animacioban gondolkodtam volna.
#1
"A Warcraft filmes adaptációja nem aratott osztatlan sikereket, de azért akad így is néhány rajongója, főképp a játékosok közt."

Az összes haveromnak, + ismerősömnek tetszett a film, azoknak is akik a játékot nem játszották soha. A játékot én is csak 1x játszottam 1-2 napig, ettől függetlenül nekem is bejött.

De elég csak a Metacritic-re felmenni, ha vki nekem nem hisz:
https://www.metacritic.com/movie/warcraft

"METASCORE
Generally unfavorable reviews
based on 40 Critic Reviews
See All" Azaz, 32%/pont mindössze a "nagy kritikusoktól"


"USER SCORE
Universal acclaim
based on 3035 Ratings
See All" ...Aztán meg egy igen jó 8.2-es a mezei filmeket nézők által, nuff said