Úgy néz ki, lelőtték a Gyűrűk Ura MMO fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2021. április 18.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint az Amazon lelőtte a Gyűrűk Ura MMO fejlesztését, miután nem sikerült megegyeznie a munkálatok folytatásáról az eddigi partnercége új tulajdonosával, a Tencenttel.

Bloomberg hivatalos forrásból származó információi szerint leállították a Gyűrűk Ura MMO fejlesztését. Az Amazon Game Studios még 2019-ben jelentette be, hogy - az új sorozattól nem függetlenül - beszáll az Athlon Games fejlesztette projekt munkálataiba, amely egyébként a legutóbbi tervek szerint jövőre rajtolt volna el free-to-play modellben.

A gond csak az, hogy az Athlon Games anyacégét, a Leyou Technologiest azóta felvásárolta a Tencent, így az együttműködési megállapodást újra kellett volna tárgyalni, az Amazon azonban nem tudott zöld ágra vergődni a kínaiakkal, aminek végső soron a projekt itta meg a levét. A Bloomberg forrásai nem beszéltek arról, hogy konkrétan mi lehetett a vita tárgya.

Úgy tűnik tehát, hogy az Amazonnak továbbra sincs sikere a játékpiacon: a Crucible nemrég lehúzta a rolót, és a New World is nehezen akar elkészülni.

5.
5.
Slik
en egy witcherhez hasonlo jateknak orulnek a vilagban vagy pedig egy teljesen tortenetvezerelt jateknak mint pl az uncharted
de egy ujabb 100. mmo nak nem tudom mennyi helye van meg a piacon
3.
3.
Dízel
Mmo engem se erdekel annyira, inkabb az rogt folytassak, vagy adjak ki felujitva. Mai napig jatszok vele es uber jo. A gollum resz is oszinten kit erdekel? Lopakodni azzal a kis szarral, mikozbe ott vannak az emberek tundek mordoriak stb nepek amikkel semmit nem kezdenek.
2.
2.
mohaneji
Szeretnék több Kozepfoldén játszódó játékot , de egy MMO nekem pont nem hiányzik.
1.
1.
mestermagyar
Helyes. A kínaiak már túl kompromittáltak ideológiailag hogy ilyen projetre tehessék a kezüket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...