Ígéretes VR-mentes mod készül a Half-Life: Alyxhez

Eddig is készültek olyan modok a Half-Life: Alyxhez, amik igyekeztek a hagyományos irányításra átültetni az FPS-t, de sajnos messze voltak az optimális élménytől. Most viszont könnyen lehet, hogy hamarosan ez megváltozik.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#8: Ez kb az egyetlen AAA VR játék, milyen nem kell több? :D
#8
Csinaljatok mar egy Haalf Life 3-at bas...sza meg! Nem kell tobb VR bullshit!
#7
Oculus quest 2-n toltam majd nem végig és bátran mondhatom hogy Aztapicsamindenit :) A 64 gigás verziót meg már szaré hugyé az ember után vágják.
#6
#5: Virtua*
#5
Egér nélkül Virtus Cop. Köszi, inkább veszek egy vr-t.
#4
Remek. Medal of Honorhoz is jöhetne
#3
#1: Szerkesztés gomb hiányában: nem neked ment így az első komment.

Lehet próbálkozni a VR moddal, de nem véletlenül nem aratott sikert egyik korábbi változat sem. VR nélkül nem jó, mintha Wii Tenniszezni akarnál billentyűzettel.
Nagyon jó a saját beépített közvetítés módja, számtalan végigjátszás van a neten, még az is jobb, mint a headset nélküli játék.
#2
#1: A Half-Life: Alyxhoz videokártya kell. Akinek van gamer videokártyája, már lassan 50 ezerért, de 70 000-ért biztosan vehet magának használt szemüveget (ma 45-ért láttam Riftet).
Akinek meg nincs videokártyája, az ugyanúgy nem fog tudni vele játszani, mert próbálj manapság 200 000 ft alatt találni normális kártyát, ami tavaly még csak 70 000 ft-ba került... Nem fog menni.
#1
Ez a játék VR-ra lett tervezve, abban jó. Egérrel monitor elött konkrétan szar lesz. De rinyálni kell miatta és ilyen szarokkal próbálkozni hogy jó legyen ahelyett hogy venne a sok barom VR fejest aminek az ára mára teljesen elérhető a minősége pedig korrekt szintet hoz.