Íme, a Mortal Kombat-film első hét perce

Hozzánk sajnos ugyan nem, de pénteken megérkezik a mozikba és az HBO Maxre a Mortal Kombat legújabb filmadaptációja. A streamingszolgáltatónak hála most betekinthetünk az első hét percbe, Scorpion és Sub-Zero viszályának kezdetébe.
  • Írta: gorien

Kommentek

#9
Nekem az nem tetszett, hogy egy szuperhősfilm lett belőle. Meg az új főhősnek se láttam értelmét, annyi Mortal Kombat karakter van, aki lehetett volna főszereplő, de nem. Kell egy teljesen új, ismeretlen hapi, aki nagyon jóképű és kedves, de ezen kívül más tulajdonsága nincs a karakterének, mert nincs idő kibontani. Amúgy a harcok elmentek, a zenével se volt bajom. Hiroyuki Sanada és Joe Taslim (Scorpion és Sub-zero) miatt érdemes megnézni a filmet, még akkor is ha alig 20 percig vannak jelen a filmben.
7/10
#8
#5: Szerencsére sokan nem hallgatnak az ilyen dilettáns filmesztétákra mint őnagysága.

A film hozza amit kell, nagybetűs fanservice és Mortal Kombat hangulat, átlagos színészi játékkal, komoly látvánnyal és játékhoz illő bunyókkal. Teljesen rendben van, az egykori MK filmeket simán körbe autózza. Simán hozza amit a marvel mozik és a hasonló popkorn mozik amik jórészt az aktuális témák rajongóinak szólnak.

Az ilyen hülyékre meg nem kell hallgatni, biztos őnagyságuk egy Mortal Kombat sztoriból illetve játékból többet ki tudtak volna hozni tartalmas mély karakterekkel érzelmekkel és történettel...:D
#7
#5: Imádom amikor valaki magából indúl ki és buzdít minekit hogy csak azért is úgy van ahogy ő gondolja.

Láthatóan nem tetszett a film. De akkor meg miért probálsz másokra úgy hatni hogy nekik is szar legyen a véleményük a filmről? Ha nem tetszett az egy dolog és jogod van véleményt formàlni de, nehogy màr más idejével rendelkezzél màr.

Szerintem meg nagyon is jó lett. Voltak nekem is negatív érzéseim pàr helyen de, mindent összevéve remek film lett a maga műfajában. Simàn nézze meg akárki akit érdekel egy kicsit is a film. Persze csak ha tudja... :)
#6
#3: Torrent :) Már felirat is van
#5
SLi
eszméletlen gyenge lett ez a film, nehogy vesztegesse bárki is rá az idejét
#4
#3: Felejtős... Ha már nem lesz teritèken se Moziba se HBO Maxon akkor talán felteszik.
#3
Ez is lesz hbo go-n mint a wonder woman?
#2
Nekem bejön. :) Nem tudom, kinek nem tetszik, de nem is az én dolgom.
#1
Nagyon várós a movie....