Újabb zárt alfatesztet tart a Diablo: Immortal

A Blizzard szépen haladgat a Diablo-sorozat mobilos mellékágának, az Immortalnak a fejlesztésével. Újabb zárt alfatesztet kezdenek, ami tömve van tartalommal: egy új karakterosztály kerül bele, és a PvP-re épülő endgame-et is megismerhetjük.

Négy karakterosztállyal és főleg a korai tartalmakkal vette kezdetét a Diablo: Immortal alfatesztje decemberben. Az új alfa ismét az ausztrálok kiváltsága lesz, de alaposan kibővíti az eddigi tartalmakat: nemcsak a Crusadert adja hozzá a választható kasztokhoz, de a The Cycle of Strife névre keresztelt, frakcióalapú harcrendszer is bemutatkozik, amelyben Adventurerként, Immortalként vagy Shadowként küzdhetünk a többi játékos ellen.

Két új területet is felfedezhetnek a zárt alfa játékosai: a Mount Zavaint és a Frozen Tundrát. Ezek mellett újdonság még a Helliquary rendszer, ami 41-45-ös szint környékén mutatja meg magát: ennek köszönhetően havonta különösen nehéz ellenfelek szabadulnak majd ránk (a szintünknek megfelelően), amiket legyőzve egyedi bónuszokat adó trófeákat szerezhetünk.

A Diablo: Immortalnak megjelenési dátuma továbbra sincs. Az újdonságok teljes listáját a Blizzard oldalán találjátok.

2 komment - szólj hozzá!