Genshin Impact - így néz ki PlayStation 5-ön

A miHoYo free-to-play szerepjátéka hamarosan megkapja a PlayStation 5-ös változatát is, amelyben Teyvat világa új pompába öltözhet. Egy nyolcperces válogatásban mutatják be, miként is fest a next-gen Genshin Impact.

A hónap elején vettük hírét, hogy a PlayStation 5-tulajoknak nem kell már sokáig beérniük a visszafelé kompatibilitással, ha a Genshin Impacttel szeretnének játszani, hiszen kapnak egy saját, kifejezetten a next-gen konzolra szabott változatot. A megjelenés április 28-án esedékes, és a miHoYo jóvoltából kaptunk is egy videót, amely illusztrálja, hogy mit tud ez a kiadás – egy másik videóban pedig a kulisszák mögé pillanthatunk be.

A Genshin Impact PS5-ös verziójának egyik szembetűnő változása a látvány lesz: feljavították a textúrákat és számos vizuális elemet újraalkottak, hogy azok már a next-gen konzol erőforrásaira épüljenek. A gyorsabb töltésnek hála még gördülékenyebben fedezhetjük fel Teyvat mágikus világát, a Qingyun Peak ráadásul vadonatúj, újramodellezett formában fog pompázni.

De a fejlesztők még nem végeztek a játék felturbózásával. Az elkövetkezőkben dolgozni fognak azon, hogy a DualSense kontroller még több funkciójával élni tudjon a Genshin Impact, és Zhenzhong Yi technikai igazgató szerint a későbbi frissítésekkel tovább tudják finomítani a vizuális minőséget és a játékteljesítményt, hiszen a csapat „még csak a felszínt kapargatja".

12 komment - szólj hozzá!