Genshin Impact - így néz ki PlayStation 5-ön

  • Írta: gorien
  • 2021. április 22.
  • Videó
Link másolása
A miHoYo free-to-play szerepjátéka hamarosan megkapja a PlayStation 5-ös változatát is, amelyben Teyvat világa új pompába öltözhet. Egy nyolcperces válogatásban mutatják be, miként is fest a next-gen Genshin Impact.

A hónap elején vettük hírét, hogy a PlayStation 5-tulajoknak nem kell már sokáig beérniük a visszafelé kompatibilitással, ha a Genshin Impacttel szeretnének játszani, hiszen kapnak egy saját, kifejezetten a next-gen konzolra szabott változatot. A megjelenés április 28-án esedékes, és a miHoYo jóvoltából kaptunk is egy videót, amely illusztrálja, hogy mit tud ez a kiadás – egy másik videóban pedig a kulisszák mögé pillanthatunk be.

A Genshin Impact PS5-ös verziójának egyik szembetűnő változása a látvány lesz: feljavították a textúrákat és számos vizuális elemet újraalkottak, hogy azok már a next-gen konzol erőforrásaira épüljenek. A gyorsabb töltésnek hála még gördülékenyebben fedezhetjük fel Teyvat mágikus világát, a Qingyun Peak ráadásul vadonatúj, újramodellezett formában fog pompázni.

De a fejlesztők még nem végeztek a játék felturbózásával. Az elkövetkezőkben dolgozni fognak azon, hogy a DualSense kontroller még több funkciójával élni tudjon a Genshin Impact, és Zhenzhong Yi technikai igazgató szerint a későbbi frissítésekkel tovább tudják finomítani a vizuális minőséget és a játékteljesítményt, hiszen a csapat „még csak a felszínt kapargatja".

12.
12.
DragonBleacPiece
#10: én az 1. nap óta játszok, és végig tudod játszani a sztorit pl anélkül hogy vennél valós pénzért cuccokat, nagyon sok a küldetés és a történet is jó. folyamat adják ki az új tartalmakat hozzá, szóval nem unatkozol sose,de komolyan, csak ki kell kapcsolni az agyad és úgy tekinteni rá mint egy single player rpg játékra, és ne nézz rá az ingame boltra. meg az egésznek van egy olyan nyugis, kellemes keleties hangulata
11.
11.
delphijos
#10: Nem erre gondoltam, hanem hogy ez azért elég korrekt munka, rengeteg tartalommal. Ingyenes cuccoknál meg arra amit írsz lehet számítani. Jobb híján IPAD-on játszom vele, és eddig egy fillérbe se került. Sok fizetős game nem ad ennyi tartalmat ameddig már most eljutottam. Amúgy meg mi azzal a gond hogy ha már kb. minden platformra kijött, szívesen látnám box-on ? Azért mert vannak más játékok ? Senki se mondta hogy így hogy ez nincs, nincs mivel játszani.
10.
10.
Ooorky
#9: Dehogynem, klasszikus f2p mobiljáték, csak a paywall hátrébb van, mint a legtöbbnél, de ugyanúgy belefutsz.
9.
9.
delphijos
#8: Ilyen stílusú game kevés van. És ez elég rendben van, távolról sem egy szimpla "mobiljáték".
8.
8.
Yami
#7: Én jól elvagyok SX-en ilyen mobil játékok nélkül is, de örülök, hogy a PS5 vásárlóknak is van mivel elfoglalni magukat.
7.
7.
delphijos
#6: Meg XBOX-ra is kiadhatnák... :D
6.
6.
DragonBleacPiece
ps 4-re kiadhatnanak egy 60 fps patchet :(
5.
5.
Robilluma
#3: Nem láttam még összehasonlítást ps4 vs ps5öt tekintve ennél a játéknál, de ettől függetlenül maga a játék sztem szépségre 'nextgen'. Ez persze szubjektív.
Láttam a FF7 remake-nél egy összehasonlítást h milyen effektek lesznek ps5ön, füst, köd, fények meg ez és az is szebb lesz. Igazából ott se vágtam magam földhöz. Ha vki kényszerít rá h figyeljem miben más a kettő akkor talán megmondom, de egyébként nem. Mindkét verzió gyönyörű.
Sztem ez lesz a RE VIIInál is.
Valszeg a kifejezetten ps5re készült játékoktól kell majd várni a látvány- és részletességbeli ugrást az UE5nek is köszönhetően. A Returnalnál sztem még nem (mondjuk sztem szuperül néz ki), de a God of War-Horizonnál már elvileg pillázni kéne majd év vége-jövő év elején.
3.
3.
Qbász
#2: Resident Evil VII nagyon szép de ray tracingen kívül ugyanúgy néz ki a ps4 verzió mint a ps5
2.
2.
Robilluma
#1: Nem kellett kijönnie az új konzolnak h next gen játékot lássak :D Ott a LoU2 ;DDD Btw ha a Demons's Souls Remake nem volt az neked akkor semmi nem lesz az (én nem szeretem a Spiderman nagyon, de amúgy az se volt csúnya mégha dlc jellege is volt).
Ahogy látom giga címekre vársz open world és egyéb vonalon (ami jogos), de ha 'csak' a játékok részletessége és szépsége lenne a követelmény nálad akkor az Oddworld Soulstorm is nextgen lenne. De a Ratchet is az lesz, vagy akár a Resi Village-et is említhetném.
A tavaly év végére jósolt Hellblade 2, Stalker 2 is jöhetnének már nagyon, azok tuti oda fognak verni látványban. Az Atomic Hearts-tól is mindig leesik az állam ha látom.
1.
1.
Zelgadis187
Nem is láttunk még next-gen játékot de azért jó hogy egyre több játéknak lesz next-gen változata. Talán majd a God of War év végén ha nem halsztják el.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...