Remekül fogy a Frostpunk, ünnepelnek a készítők

Jelentős mérföldkövet léptek át a Frostpunk eladásai, ugyanis mostanra több mint hárommillió példány talált gazdára a posztapokaliptikus városmenedzselős játékból. A fejlesztők most egy hatalmas leárazással ünneplik a sikert.

A kritikusok és a játékosok tetszését is egyaránt elnyerte a 2018-ban debütált Frostpunk, ami nem csak a folyamatosan érkező kiegészítőkben, de a Kickstarteren sikert arató társasjáték-adaptációban is megmutatkozott. A 11 Bit Studios pedig nemrég örömmel jelentette: több mint hárommillió kópiát adtak már el városmenedzsment-játékból.

Ezt a rendkívüli mérföldkövet egy április 26-ig tartó Steam Sale-lel ünneplik a készítők, ahol nem csak a Frostpunkot, de a csapat többi játékát is jelentős kedvezmény mellett zsákolhatjátok be.

Az ünnepi alkalom kapcsán egyébként a stúdió egy pár érdekes statisztikát is megosztott, amiből többek között kiderült, hogy valaki már 2700 órát fagyoskodott a Frostpunk posztapokaliptikus világában, illetve hogy a fejlesztőcsapat játékaival kollektíven már több mint 14 ezer évet játszottak a Steam-felhasználók.

1 komment - szólj hozzá!