1080p-re vált a PlayStation Now

A letöltött játékokat természetesen eddig is az eredeti felbontásukban játszhatták a PlayStation Now előfizetői, hamarosan azonban a közvetlenül streamelt játékokat is Full HD-ban élvezhetjük.
  • Írta: szlav

Kommentek

#22
#15: Gondolom a Now-ra gondolt. Alapvetően nem szoktak a ps játékok fagyni
#21
Angol Psnowra vok beregizve,nekem sose fagyott v lepett ki eddig(Ps pron)mint ahogy volt akinek lefagyott.Johogy720prol ugrottunk1080pre de nem ez a lenyeg.Az teny,hogy a gamepass sokkal jobb szolgaltatas a nownal meg vmivel olcsobbis de nefelejtsuk el,hogy az MS celkent tuzte ki maganak a cloudgaming megvalositasat ami nagyon jol sikerult neki.Mivel exkluzivok teren nincs eselye a Sony mellett ez non jo dontesvolt a reszukrol gratula nekik.Ezen a teren idaig1sok ezt elkell ismerni.Kedvezo ar,legtobb jatekmennyiseg,megfelelo nettel akadas es fagyasmentes streamingszolgaltatas.
#20
#19: Birom, amikor crytek szivattyúztat benneteket:)
#19
#16: Sírok hahaha
#18
#11: Ès akkor mit fogsz csinàlni? Magadba harapsz? :)
#17
A követlező nagyszerű lépés lehetne mondjuk az is, ha kis hazánkból is hivatalosan elérhetővé tennék a szolgáltatást...
#15
#14: Fagynak a játékok? Nem is mondta a sok CP2077 miatt hisztériázó póni, hogy ez normális PS-en egy fizetős szolgáltatásnál.
#14
Hiaba novelitek a felbontast, ha akadnak meg fagynak a jatekok kedves Sony!!!
#13
#12: A game pass ultimate nem régiós hack.. szimplán haverral kell venni olcsón és máris kijön az amit írtam. kell egy home partner és ennyi..

"Te amúgy tolsz GP játékokat?" Csak azért vettem xboxot semmi másért.(Mondjuk 100 db játékot összeharácsoltam már arra is szóval a lényeg sosem fogok unatkozni)
#12
#9: Különben az ilyen régiós hack-ek azért működnek még, mert a Micro hagyja, de egyébként tudnak róluk. Mondjuk ez a cég nem annyira szokta cseszegetni a magánembert, amikor még az emberiség crackelt Windows-okat használt, akkor is látták és tudták, de nem csesztették az embert. Nekem fél árra jött ki a kb 2 év GPU és nem kételkedek abban, hogy az emberemnek volt rajta haszna. Viszont úgy vagyok vele, hogy ha évente csak egy darab jó játék jön be, amit amúgy meg is vennék, akkor az ki van fizetve. A pénzből meg bele tudják rakni a következőt. De ennél sokkal jobb a helyzet, hiszen sok jó játék jön bele.

Te amúgy tolsz GP játékokat?
#11
#3: Elvileg példát kellene mutassák de: "istenem add hogy egyszer találkozzunk személyesen"
#10
#9: Ajvé, nekem május 3-án lejár, naponta nézem de nem akar feldobni 300ft-osat, többet meg nem adok érte :P
#9
#6: 2024-ig sajnos havi 572 ft :( Olcsóbban nem tudtam GPU-t szerezni
#8
#6: *300

Így már lassan akkor csak ki kéne próbálnom, ha más nem a trialt, úgyis hetente nyomja a pofámba a menü, hogy ugyanmá nézzek rá.
#7
:D
#6
#3: A havi 500ftot amit beletolsz a hobbidba szerintem tudják nélkülözni
#5
#3: Biztos a te pénzed fog nekik hiányozni :DDD
#4
#1: Csinálsz angol accountot és elérhető lesz itthonról is.
#3
Ha nem kell a pénzem akkor ott rohadjanak meg.