Új játékmódot teasel az Apex Legends

Napokon belül kezdetét veszi az Apex Legends legújabb szezonja, amely a Titanfall-behatásoknak köszönhetően a Legacy alcímet kapta. Érkezett egy eszement előzetes is, és úgy tűnik, hogy egy vadiúj játékmódnak is örülhetünk.

Az Apex Legends kilencedik szezonja, a Legacy rengeteg újdonságot hoz magával. A szokásos kozmetikai extrák és kisebb-nagyobb változtatások mellett ezúttal is kapunk egy új hőst - Valkyrie sztorielőzetesét itt csekkolhatjátok le. Azt pedig már eddig is tudhattuk, hogy a battle royale-játék egy lépéssel közelebb kerül majd a Titanfall világához, így a rajongókat kellemes meglepetésként érheti Ash, aki a mai launch trailer alapján alaposan kiveszi majd a részét a szezon eseményeiből.

A látványos (és hajmeresztően pörgős) előzetes azonban tartogatott más meglepetést is. Úgy tűnik ugyanis, hogy az Apex Legends egy vadiúj játékmóddal bővül majd, és habár az Arenas teljes leleplezésére csak jövő hét hétfőn kerül sor, a Respawn szerint ez az élmény jócskán túlmutat majd a battle royale-on - bármit is jelentsen ez a gyakorlatban.

1 komment - szólj hozzá!