DICE Awards 2021: a Hades lett az év játéka

A megszokottnál ugyan némileg később, de idén is kiosztották a DICE Awards nyerteseit. A tavalyi év legjobb játékáért járó díjat egy kiváló indie roguelike vitte, de nagyot futottak a PlayStation exkluzívjai is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#3: Én is rühellem őket, de a Hades-be beleraktam 103 órát, úgyhogy nyugodtan próbáld ki, egészen biztosan nem fogsz csalódni. A redundancia szinte fel sem tűnik, mivel annyira sok tartalom van benne, hogy minden nekifutás más, sőt, a feltételek folyamatosan változnak (na meg a sztori halad tovább). Pl. van benne a csonthidra boss, és kb. az 50. nekifutás után a főhős elnevezi Lernie-nek, és utána a menüben meg mindenhol úgy szerepel. És dugig van ilyen gyagyás apróságokkal :)
#3
Nagyon jókat mondanak a játékról és el is hiszem, hogy megérdemelten kapja a díjakat. De nekem egy rouge-like egyszerűen próbára sem érdemes, mert annyira nem tetszik a stílus, hogy (nagyon).
#2
Remélem jön majd valamikor PS4-re, szeretném kipróbálni. A Bastion és a Transistor is remekművek voltak, úgyhogy nagyon érdekel ez hogy sikerült.
#1
Megérdemelten lett az év játéka.